Connect with us

Style Radar

Nou pe Molecule F! Sophia, vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania, a lansat linia vestimentara Sophia33!

Marca a valorilor autentice romanesti, brand-ul 100% romanesc Sophia33, care ii apartine Sophiei, desemnata in aceasta primavara drept vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania, se lanseaza in exclusivitate pe Molecule F, printr-o colectie capsula de tricotaje realizate manual.

Publicat

pe

Sophia33

Sophia33 propune o reintoarcere la origini, la o identitate unica, la starea de puritate, prin piese vestimentare inspirate de traditie si interpretate intr-o viziune proaspata si actuala. Personajul principal care inspira colectia este alter ego-ul Sophia, un simbol al unicitatii si gratiei feminine, al autenticitatii si auto-cunoasterii. Reprezentand pasiunea pentru folclor si respectul pentru traditii, pentru valorile esentiale, Sophia33 este o incursiune intr-o lume plina de farmec si mister.

Sophia-Celebrity-Awards-2014

Forta creativa din spatele acestei marci, Sophia este cea care a gandit intreaga colectie si a coordonat atent realizarea fiecarei piese in parte, precum un curator dedicat. Pasionata de conceptul de autenticitate, Sophia, desemnata in aceasta primavara drept vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania, doreste sa conserve valorile traditionale si identitare ale tarii de origine, imprimand tinutelor sale o viziune proprie proaspata, contemporana si indrazneata.

Double-Up-Jumper-by-Sophia33

Purtate ca top, rochie sau overcoat, puloverele Sophia33, disponibile pe platforma Molecule F (www.molecule-f.com), sunt accesoriul urban perfect pentru iernile reci. Desi inspirate de hainele tricotate din fuiorul bunicii, piesele Sophia33 sunt deosebit de actuale. Oversized si minimaliste, toate piesele  sunt realizate manual din lana organica (100%) si reprezinta echilibrul estetic in care nimic nu mai poate fi adaugat si nimic eliminat.

Navy-Statement-Jumper-by-Sophia33

Sinonim cu increderea in sine, Sophia33 este o confesiune de dragoste pentru lucrurile autentice, pentru o estetica curata, minimalista, potrivita unei personalitati complexe, pentru o femeie completa si puternica.

Neon-Lights-Jumper-by-Sophia33 Peppermint-Jumper-by-Sophia33 Pure-Nature-Jumper-by-Sophia33