Connect with us

Style Judgement

Sophia, aparitie sexy la aniversarea Bamboo

Sophia a fost invitata designerului Catalin Botezatu de a participa aseara la evenimentul aniversar al clubului Bamboo din Bucuresti. Artista si-a facut aparitia purtand o tinuta neagra, insa indeajuns de sexy printr-un decolteu discret, dar interesant.

Publicat

pe

sophia-bambo-1

Sophia este cunoscuta pentru stilul sau vestimentar unic pentru industria muzicala romaneasca. Fiecare aparitie publica a solistei este speciala si nu tece observata de criticii de moda.

Sophia impresioneaza nu doar prin alegerea tinutelor vestimentare, dar mai ales prin accesorizarea lor cu totul speciala.

Sophia-rochie-cerc Sophia-Celebrity-Awards-2014

 

Aseara, la evenimentul ce a sarbatorit 12 ani de club Bamboo, artista, invitata de gazda serii, Catalin Botezatu, si-a facut aparitia purtand un outfit compus din pantaloni negri, body negru, sacou negru si o palarie cu boruri largi.

Body-ul negru a fost insa indeajuns de transparent pentru a lasa la vedere bustiera purtata pe sub acesta, detaliu care le-a atras atentia celor de la WOWBiz, prezenti pe covorul rosu.

sophia-bamboo-decolteu

„De ce atat de neagra, dar transparenta?”, au intrebat-o acestia
„Nu prea port altceva si cred ca v-ati obisnuit deja cu mine asa”, a spus Sophia.
„Viitorul tau sot ce spune cand te vede ca pleci atat de sexy si decoltata?”, au continuat acestia
„Uite, in seara aceasta chiar a fost ultumit pentru ca de cele mai multe ori ma acuza ca ma acopar prea tare”, le-a raspuns artista.

Botezatu, cu pantofi auriti

catalin-botezatu-pantofi-1

Catalin Botezatu a avut, la randul lui, o aparitie excentrica, asa cum ne-a obisnuit. Si-a asortat costumul negru cu pantofi din catifea neagra acoperita cu motive florale aurii.