Connect with us

ADPM Coffee Break

Sophia recomanda puloverele supradimensionate pe timp de ger

Sophia, artista cu cele mai cool aparitii vestimentare din industria muzicala autohtona, este pasionata de moda si dovedeste acest lucru atât in videoclipuri sau la evenimentele mondene la care este invitata, cât si in viata de zi cu zi.

Publicat

pe

sophia-pulover-verde

Odata cu sosirea iernii si, implicit a gerului, Sophia a adoptat, pentru strada, un stil vestimentar care face furori oriunde solista isi face aparitia.

Mai exact, artista a inlocuit gecile de iarna sau hainele de blana cu pulovere supradimensionate din lana, confectionate manual. Insa nu orice pulovere, ci unele in culori puternice.

Este si cazul celui cu care a iesit zilele trecute la plimbare, prin nametii din Bucuresti. Un pulover verde, din lâna, lung pâna la genunchi si cu maneci largi, pe care l-a mixat cu colanti cu stele si botine din piele.

Puloverul este creatie proprie, SophiaDeRomania, brandul pe care l-a lansat in urma cu doi ani alaturi de designerul Laura Vargalui, printr-o prezentare nonconformista, printre lumanari si miros de tamaie, desfasurata la Scoala de Fete din Bucuresti.

Sophia este considerata una din cele mai creative artiste din Romania in privinta look-ului si a aparitiilor vestimentare din videoclipuri, dar si din aparitii publice.

“Sursele mele de inspiratie sunt inepuizabile. De la designeri tineri, artisti, reviste sau internet. Nu bat drumul nimanui , vreau sa-l am pe al meu. Tot ce fac este sa ma informez, sa urmaresc atent designeri noi, viziuni noi. Si imi atribui acea parte din fashion care vorbeste despre ce sunt si ce fac la timpul prezent. Detin in garderoba doar lucruri care ma reprezinta si imi definesc personalitatea”, declara Sophia.

Artista pregateste lansarea unei noi piese si a unui nou videoclip care sa marcheze revenirea in forta in industria muzicala.