Connect with us

Stiri Interne

Dupa ce au anulat nunta, au divortat si s-au impacat, Sophia si Victorino se casatoresc civil si religios in luna august!

Povestea lor de dragoste a fost una extrem de tumultoasa de-a lungul timpului, dar iata ca relatia dintre Sophia si Victorino se va oficializa, in sfarsit, din nou, vara aceasta!

Publicat

pe

Sophia-Victorino

Una din cele mai tumultoase povesti de dragoste din lumea vedetelor autohtone se va concretiza anul acesta cu o nunta ca-n povesti! Cantareata Sophia se marita cu fostul ei sot, ceremonia religioasa si petrecerea fiind programate pentru data de 22 august.

Sophia-Victorino-2

Dragostea dintre Sophia si Victorino este desprinsa parca din scenariile telenovelelor mexicane. Intre ei a fost dragoste la prima vedere. Pe 21 decembrie 2008, dupa doar doua saptamani de cand s-au cunoscut, artista a fost ceruta in casatorie. Pe 21 ianuarie 2009, Sophia si Victorino isi uneau destinele in fata ofiterului de stare civila, insa casnicia lor a durat doar pana in luna iunie 2011.

sophia-si-victorino

Desi aveau programata nunta in luna august, au divortat anuland evenimentul. Cu toate acestea, dupa sase luni, la finalul lui 2011, s-au impacat, realizand ca nu mai pot trai unul fara celalalt. De atunci sunt de nedespartit.

inel

In vara anului trecut, Sophia si Victor s-au logodit din nou. Cererea in casatorie a avut loc la Paris, in timpul unei cine romantice in celebrul local Moulin Rouge. Acolo, Victorino a surprins-o pe artista punand in paharul ei de sampanie un inel vintage din aur alb cu diamante gri montate in aur roz. Apoi, i-a asezat bijuteria pe deget si a cerut-o in casatorie, primind pe loc raspunsul afirmativ.

“A fost unul dintre cele mai romantice momente din viata mea. Dupa o casnicie esuata, fiecare dintre noi era convins ca iubirea nu are nevoie de o legalizare. Nu ne-am grabit sa ajungem din nou la altar, ci am asteptat ca relatia noastra sa creasca si sa se maturizeze”, declara Sophia.

Sophia2

Pregatirile pentru ziua cea mare sunt acum in toi, Sophia ocupandu-se cu atentie de toate detaliile organizatorice.

“Am ales sa devenim sot si sotie in fata lui Dumnezeu in ziua de 22 august si vreau ca evenimentul sa fie unul de-a dreptul memorabil. Nu-mi doresc o nunta la indigo, astfel ca ma ocup de toata organizarea. Va fi ceva cu totul altfel, chiar daca imi va ocupa tot timpul in lunile care urmeaza”, adauga Sophia.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *