Connect with us

Stiri Interne

Sora Deliei a divorțat la notar

Oana Matache, sora Deliei, este oficial o femeie liberă. La aproape două luni de când s-a aflat public că ea și Răzvan Miheț s-au despărțit după șase ani de căsnicie, cei doi au divorțat la notar. Iată detaliile!

Publicat

pe

Sora Deliei a divorțat la notar

Au trecut aproximativ două luni de când s-a aflat că Oana Matache și Răzvan Miheț s-au despărțit după o căsnicie care a durat șase ani. După despărțire, sora Deliei s-a mutat cu actualul ei iubit, Radu Siffredi.

A urmat o perioadă de scandal în care oamenii, inclusiv mama ei, au comentat negativ în mediul online cu privire la schimbările din viața Oanei. Iată însă că ea nu a plecat urechea la niciunul dintre aceste comentarii și și-a văzut în continuare de viață.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oanacosanzeana (@oanacosanzeana)

Advertisement

Acum, Oana Matache este oficial o femeie liberă. Conform cancan.ro, Oana și Răzvan Miheț au divorțat în secret, la notar. Se pare că divorțul s-ar fi produs chiar înainte de Paște, în mare secret. Cei doi au hotărât să aibă custodie comună. Copiii pe care îi au împreună locuiesc la Oana, dar tatăl lor îi poate vizita oricând. Aceeași publicație scrie că Răzvan se ocupă din punct de vedere financiar de creșterea celor mici.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oanacosanzeana (@oanacosanzeana)

Advertisement

La începutul lunii martie, toată lumea a fost luată prin surprindere de anunțul despărțirii dintre Oana Matache și soțul ei. Ea a confirmat atunci separarea, dar și faptul că are deja un nou partener de viață. Aceștia locuiesc împreună cu cei doi copii ai Oanei.

Se pare că întâlnirea cu Radu a accelerat despărțirea de fostul soț, despărțire despre care ea spune însă că ar fi intervenit oricum, mai devreme sau mai târziu. Oana și actualul iubit s-au cunoscut întâmplător, la filmările unui videoclip.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *