Connect with us

Stiri Interne

Exclusiv! Ce spun Sore si Alina Eremia despre Ruxandra Ion

Ruxandra Ion, supra-numita „mama telenovelei romanesti”, a inaugurat, la inceputul acestei saptamani, scoala de film si productie de fictiune „TV & Film Academy by Ruxandra Ion”. Printre vedetele care au sustinut-o cu ocazia acestui eveniment important s-au numarat Alina Eremia si Sore, cele care s-au facut remarcate gratie serialului „Pariu cu viata” si trupei fenomen LaLa Band.

Publicat

pe

sore-ruxandra-ion-alina-eremia

Sore si Alina Eremia ii sunt extrem de recunoscatoare Ruxandrei Ion, cea care de altfel le-a ghidat primii pasi in cariera si le-a dezvaluit pas cu pas tainele actoriei, dar si ale muzicii, transformandu-le practic in idoli ai generatiei tinere.

Ambele artiste au doar cuvinte de lauda si multumire la adresa celei pe care o descriu ca fiindu-le a doua mama. In plus, sunt extrem de incantate de initiativa acesteia de a deschide o scoala de televiziune si film adresata tuturor celor ce-si doresc sa-si fructifice talentul, lucrand cu profesionisti in domeniu, precum Teo Trandafir, Carmen Tanase, Marian Ralea, Adela Popescu sau Ioana Blaj.

ruxandra-ion-ducu

„Doamna Ruxandra Ion este un deschizator de drumuri. Atat mie cat si colegilor mei ne-a schimbat viata total. Din niste tineri cu visuri am ajuns niste tineri realizati pentru varsta noastra, iar asta i se datoreaza ei. Nu pot sa-i urez decat tot succesul din lume! De asta sunt astazi aici, alaturi de dansa si de toata echipa, pentru ca aproape toti colegii mei din LaLa Band sunt semnati aici ca viitori mari artisti si am venit sa sustin pe toata lumea!”, ne-a declarat Sore.

Si Alina Eremia, cea care joaca rolul Ioanei in super productiile „Pariu cu viata” si „O noua viata”, spune ca ii este recunoscatoare Ruxandrei Ion pentru ceea ce este astazi si ca ii va oferi tot sprijinul in proiectul indraznet ce poarta numele de „TV & Film Academy by Ruxandra Ion”.

LaLaBand-12

„Doamna Ruxandra Ion este ca o mama pentru mine pentru ca m-a ajutat inca de la inceputul proiectului. Ne-a crescut atat de frumos, ne-a invatat extrem de multe lucruri despre tot ce inseamna industria asta, despre tot ce inseamna actorie, concerte, muzica, despre cum trebuie sa te comporti intr-o trupa. Ne-a invatat foarte multe lucruri. Ea ne-a adus pana in acest punct unde suntem acum, iar eu ii sunt foarte recunoascatoare si ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine.

Advertisement

Din partea mea are tot sprijinul si toata sustinerea. Cred ca a facut un pas foarte important odata cu lansarea acestei scoli de televiziune si film. Sunt convinsa ca va merge foarte bine pentru ca lumea va avea foarte multe de invatat aici, iar cine se va inscrie va iesi un om cu totul si cu totul diferit fata de cum era la bun inceput”, spune Alina Eremia.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *