Connect with us

ADPM Health

Bo Pricop il prezinta pe Viorel Ristea, elita culturismului romanesc

Antrenorul vedetelor Bo Pricop are propria sa rubrica pe Agentia de Presa Mondena. In articolul din aceasta saptamana, Bo Pricop va face cunostinta cu cel mai celebru culturist roman, Viorel Ristea, care a castigat locul 3 in 2009 la concursul Musclemania Universe din Las Vegas. (Sorin Dutoiu)

Publicat

pe

Pentru ca aria mea de activitate cuprinde atat fitnessul cat si culturismul, imi face mare placere sa scriu saptamana aceasta despre probabil cel mai important nume in culturismul profesionist romanesc la aceasta ora, si anume Viorel Ristea. Celebru in lumea baietilor cu „muschii mari „, Viorel a terminat Facultatea de Management turistic si comercial, absolvind apoi Scoala Nationala de Antrenori ca sef de promotie.

Are nenumarate titluri de campion national la culturism seniori incepand chiar de la varsta de 21 de ani, culminand cu locul 3 la  concursul Musclemania Universe din Las Vegas in 2009, o pozitie inimaginabil de onoranta si de greu de obtinut. 

„Am fost contactat inca din anul 2005 sa particip la concursul Musclemania Universe din Las Vegas, dar din lipsa de fonduri la acea perioada nu mi-am putut permite competitia. Primul campionat mondial  la care am participat a fost in 2007, unde m-am clasat pe locul al patrulea. In 2009, am obtinut locul 3 la Musclemania Universe, iar in 2010 m-am clasat al cincilea. Intre timp am devenit imaginea Musclemania pe siteul lor  si sunt mandru de asta. Pacat ca nu m-au si platit…”, declara Viorel Ristea.

In Las Vegas, Viorel a avut onoarea sa intalneasca cateva nume mari ale culturismului mondial precum Kai Greene, cat si pe vechiul meu prieten, celebrul dansator si coregraf Alin Campan, de cativa ani stabilit cu domiciliul permanent in Statele Unite. 

Pentru a arata bine si pentru a strani invidia celor din jur, Vlad va recomanda un program in trei pari. In primul rand fie ca este vorba despre fitness, slabire sau tonifierea muschilor aveti nevoie de un plan bine pus la punct. In al doilea rand trebuie sa dati dovada de rabdare si perseverenta intrucat minunile nu se intampla peste noapte. In al treilea rand, si poate cel mai important, aveti nevoie de ajutorul unui profesionist, astfel ca apelati cu incredere la un antrenor personal.

Advertisement

In prezent, Viorel imi este coleg la  World Class Fitness Academy, acolo unde poate fi gasit ca antrenor personal.  El a adus  in exclusivitate la World Class Marriott programul Body Transformation ( destinat persoanelor ce au nevoie de o scadere in greutate, imbunatatirea sanatatii si cresterea calitatii vietii ) care garanteaza rezultate spectaculoase. Unul dintre cursantii lui Viorel a reusit sa piarda 55 de kilograme in doar sase luni de antrenament. Felicitari!