Connect with us

Stiri externe

Spice Girls refac clipul piesei Wannabe la 25 de ani de la lansarea trupei!

După ce anul trecut s-au reunit pentru un turneu, Spice Girls le pregătesc o nouă surpriză fanilor nostalgici. Refac clipul piesei Wannabe la 25 de ani de la lansarea trupei!

Publicat

pe

Spice Girls refac clipul piesei Wannabe la 25 de ani de la lansarea trupei!

Trupa Spice Girls s-a reunit anul trecut, iar fetele picante au susținut un turneu împreună. Singura absentă a fost Victoria Beckham. Iar acum artistele le pregătesc o nouă surpriză fanilor nostalgici. Surpriză ce va marca aniversarea de 25 de ani de la lansarea trupei.

Mai exact, Spice Girls refac clipul piesei Wannabe. Conform presei internaționale, este foarte porbabil ca Victoria Beckham să nu li se alăture nici de această dată fostelor sale colege.

Spice Girls sperau că vor putea marca această aniversare printr-un nou turneu. Din păcate însă, planurile le-au fost date peste cap din cauza pandemiei de coronavirus.

Advertisement

Wannabe a fost hitul ce le-a adus celebritatea fetelor de la Spice Girls. A fost lansat în 1996 și a rămas cel mai bine vândut single al trupei. Celebrul videoclip a fost filmat pe scările Hotelului Midland Grand din St. Pancras, Londra.

Anul trecut, Emma Bunton a vizitat acest loc și s-a filmat pe scările deja iconice.

Cum arata Spice Girls la 25 de ani de la debut

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *