Connect with us

Stiri Interne

Splash! Vedete la apă, din nou la Antena 1. Cine sunt jurații

Emisiunea Splash! Vedete la apă revine în curând, la Antena 1, cu un sezon nou-nouț. Vedetele vor încerca, și de această dată, să impresioneze cu cele mai spectaculoase sărituri în apă. Iată cine sunt jurații, cei care vor nota aceste sărituri!

Publicat

pe

Splash! Vedete la apă, din nou la Antena 1. Cine sunt jurații

Emisiunea Splash! Vedete la apă revine și vara aceasta la Antena 1. La fel ca în sezoanele anterioare, mai multe vedete își vor învinge teama de înălțime sau de apă. Mai mult decât atât, vor încerca să impresioneze cu cele mai spectaculoase sărituri în bazinul de înot.

Sezonul acesta, juriul va fi compus din Iulia Albu, Nea Mărin, Clara Gherase și Cosmin Natanticu. Cei patru vor juriza săriturile in apă pe care concurenții le-au pregătit, în încercarea lor de a-și depăși limitele.

„Anul acesta vreau să văd show în toate formele lui, eu asta voi nota: spectacolul! Nu vreau să văd oameni care renunță. Splash e despre a-ți asuma un lucru pe care n-ai crezut niciodată că poți să-l faci, despre a descoperi omul din fiecare dintre noi, fie că vorbim despre o vedetă cu foarte mare notorietate, fie că vorbim despre cineva absolut obișnuit de pe stradă. Rolul acestui show este acela de a inspira oamenii să-și depășească mereu limitele și să îi distreze. Pentru că vorbim totuși de un show de divertisment”, a declarat Iulia Albu. Ea va fi jurata care va acorda, de fiecare dată, nota secretă.

Ce vedete participă la Splash vara aceasta, la Antena 1

„Încep noul sezon cu așteptări rezonabile, zic eu, pentru că este un sport destul de dificil, iar timpul pentru antrenament este scurt. Așa că nu le putem cere concurenților minuni. Mi-aș dori să văd multe sărituri spectaculoase, dar ei nu sunt sportivi de performanță. Trebuie să fiu înțelegătoare în aceste circumstanțe. Ca jurat voi fi însă foarte atentă la partea tehnică – desprinderea din platformă, ținuta în aer, aterizarea în apă cât mai corectă, cât mai frumoasă”, adaugă și antrenoarea Clara Gherase.

„Sezonul acesta aș vrea și mai multă performanță. Mă aștept la concurenți și mai ambițioși. Asta voi și nota în juriu: performanța. Desigur, nu pot fi eu cel mai aspru din juriu, pentru că nu sunt de specialitate. Pentru asta avem o specialistă în juriu, Clara, care va nota săriturile exact cum aș nota eu coregrafia. Însă, voi fi foarte atent la fiecare concurent și îi vreau cât mai bine pregătiți. Pentru că eu vin pregătit! Sfatul meu pentru concurenți este să se pregătească foarte bine și să nu ia lucrurile în glumă. Să fie foarte serioși”, spune Nea Mărin.

„Eu voi puncta curajul. Și când spun asta, mă refer inclusiv la cei care nu vor sări. Doar faptul că vin până în Bacău și încearcă va conta pentru mine ca jurat. Dincolo de asta, însă, mi-aș dori ca în acest sezon să văd mai mult curaj și concurenți care evoluează și urcă treaptă cu treaptă, până la 10 metri. Pot spune și ce mi-aș dori de la mine – mi-aș dori să rămân pe margine. Eu știu să înot cât să nu mă înec, așa că n-am de gând să mă pun cu Nea Mărin!”, este declarația lui Cosmin Natanticu, al patrulea membru al juriului.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *