Connect with us

Stiri externe

Sportivi de top, Pro-Rusia în războiul din Ucraina

Deși mulți sportivi ruși promovează public mesaje anti-război în această perioadă, există și sportivi de top care și-au dezamăgit fanii din întreaga lume exprimându-și poziția Pro-Rusia în războiul din Ucraina.

Publicat

pe

Sportivi de top, Pro-Rusia în războiul din Ucraina

Un număr mare de sportivi ruși au declarat public că sunt împotriva războiului din Ucraina. La polul opus, există însă și sportivi de top care și-au exprimat clar poziția Pro-Rusia. Reușind astfel să își dezamăgească fanii din întreaga lume.

Advertisement

Svetlana Khorkina, gimnastă de renume a anilor 90, medaliată olimpic. Are în prezent 43 de ani și este căsătorită cu un general rus. Fosta gimnastă a postat pe rețelele de socializare un mesaj care a stârnit un val de reacții în mediul online.

Ea a distribuit semnul „Z”. Un însemn folosit de președintele Putin și care apare pe tancurile cu care Rusia a invadat Ucraina.

„Este o campanie pentru cei care nu se tem să recunoască faptul că sunt ruși. Hai să distribuim asta”, a scris Svetlana Khorkina pe social media.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Евгений Плющенко (@plushenkoofficial)

Advertisement

Patinatorul artistic Evgeni Plushenko s-a declarat la rândul său mândru că e rus în aceste vremuri tulburi.

„Sunt rus! Sunt mândru că sunt rus! M-am născut în măreaţa Rusie, în regiunea Khabarovsk. Am trăit mult timp în Volvograd. Am făcut parte din clubul sportiv din Sankt Petersburg, iar acum trăiesc şi muncesc la Moscova. Am adus acasă 4 medalii olimpice, de la 4 ediţii diferite. Ruşii mei, mergeţi cu capul sus oriunde în lume. Nu trebuie să vă fie ruşine. Fiţi mândri că faceţi parte din această naţie. Stop rasismului! Stop genocidului! Stop fascismului!”, a scris el în mediul online.

Cum arată familia lui Vladimir Putin. Unde se ascund acum!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *