Connect with us

ADPM Business

STATISTICA: Peste 2 milioane de romani au auzit de lansarea cartii Elei Craciun, „12 luni fara griji”

Ela Craciun sa lansat oficial noua sa carte, „12 luni fara griji”, in cadrul unui amplu eveniment ce a avut loc in Promenada Mall, la care au participat peste 250 de mamici cu copii, printre care si vedete cunoscute din showbiz ori influenceri cunoscuti din social media.

Publicat

pe

STATISTICA: Peste 2 milioane de romani au auzit de lansarea cartii Elei Craciun, „12 luni fara griji”

Andreea Berecleanu, Anca Serea, Octavia Geamanu, Andreea Perju, Alina Tanasa, Geanina Ilies, Mihaela Calin, Irina Mohora, Ana Copos, Diana Bart, i-au fost alaturi Elei Craciun, cunoscuta in mediul online ca SuperMom.

Vedetele au urcat pe scena pentru a povesti cum au fost pentru ele primul an de viata alaturi de copiii lor si le-au marturisit celor din public faptul ca au aflat informatii importante din prima carte a Elei Craciun, „9 luni fara griji”, lansata in primavara, si ca o vor citi cu interes pe cea proaspat lansata.

Invitatii au stat apoi la coada pentru a obtine autograf de la Ela Craciun pe cartile achizitionate, pentru ca apoi, alaturi de copiii lor, sa ia parte la o petrecere cu muzica, animatori si face painting, unde vedeta gazda a adus un tort inalt de aproape doi metri, realizat cu ocazia zilei de nastere a baietelului sau, Nicholas.

Impact online

Advertisement

Evenimentul a fost transmis Live pe pagina de Facebook a vedetei si a fost urmarit de zeci de mii de privitori. Lansarea a fost precedata de o serie de postari pe blogul www.elacraciun.ro si pe retelele de socializare, ce au transmis mesajul catre peste 2 milioane de persoane.

Aproape un sfert de milion de romani au intrat deja pe pagina de pre-comanda a cartii de pe blogul vedetei, ce oferea informatii complete despre noul volum lansat.

20 de publicatii online au reflectat lansarea cartii 12 luni fara griji, iar postarile vedetelor invitate la evenimentul de lansare au fost vazute de peste 1milion de persoane.

Influenta vedetei in mediul offline si online s-a reflectat si in evenimentele publice si seminariile pe care le-a tinut de-a lungul timpului pentru public. Spre exemplu, seria de sase conferinte “Super Mame cu Super Puteri” a fost urmarita online de peste 500.000 de oameni.

Advertisement

Ela Craciun a fost premiata de publicatii importante pentru implicarea in mediul social si informarea corecta a publicului din Romania, prin intermediul articolelor postate pe blogul sau, al continutului video de pe canalul de YouTube ori prin derularea evenimentelor offline dedicate parintilor sau viitorilor parinti.

Despre cartea „12 luni fara griji”

Cartea „12 luni fara griji” parcurge cele mai importante momente din primul an de maternitate, situatii prin care trece aproape orice parinte si ofera raspunsuri la 101 intrebari, avand la baza informatiile oferite de medici si specialisti din diverse domenii.

Cartea este structurata in 9 capitole

Advertisement
  1. Cu bebe acasa
  2. Somnul bebelusului
  3. Cu bebe la doctor
  4. Alaptarea
  5. Diversificarea
  6. La psiholog
  7. Dezvoltarea bebelusului
  8. Cu bebe in vacanta
  9. Despre tine, mama

 

Cartea „12 luni fara griji” este disponibila pe www.elacraciun.ro.

Mamicile celebre din showbiz au sustinut-o pe Ela Craciun la lansarea noii sale carti, 12 luni fara griji

 

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *