Connect with us

Stiri Interne

Ştefan Bănică, pe scenă cu cei doi copii, la concertul de Crăciun

Sunt 20 de ani de când Ștefan Bănică a dat startul concertelor de Crăciun pe care le susține la Sala Palatului în luna decembrie a fiecărui an, evenimente devenite deja tradiție. La concertele din 2023, pe scenă alături de el au urcat și cei doi copii ai săi, Radu Ștefan și Ana Violeta.

Publicat

pe

Ştefan Bănică, pe scenă cu cei doi copii, la concertul de Crăciun

Concertele de Crăciun pe care Ștefan Bănică le susține la Sala Palatului au devenit tradiție. Deja de douăzeci de ani, mii de oameni merg anual să vadă maratonul de spectacole ale celebrului artist. Nici anul acesta nu a făcut excepție.

Patru seri la rând, Sala Palatului a fost arhiplină și în 2023 la concertele lui Bănică. Deși tema spectacolelor este aceeași, artistul reușește în fiecare an să surprindă publicul prin momente neașteptate.

Anul acesta, pe scenă alături de el au urcat actuala sa soție, Lavinia, dar și cei doi copii: Radu Ștefan și Ana Violeta.

A fost, de altfel, prima oară când Ana Violeta a cântat în fața unui public. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a strălucit pe scena Sălii Palatului. Ea a cântat la pian, alături de celebrul ei tată.

Piesa pe care cei doi au cântat-o împreună este compusă de ei și nu a mai fost până acum auzită public.

La fel de apreciate au fost și momentele în care Bănică a cântat alături de Lavinia și de Radu Ștefan, fiul care îi calcă pe urme în muzică și actorie.