Connect with us

Stiri Interne

Ca la Dansez pentru tine. Ștefan Bănică prezintă Dancing On Ice (Antena 1)

Dacă la Dansez pentru tine prezenta alături de Iulia Vântur, iată că la Dancing On Ice, Ștefan Bănică va prezenta alături de Irina Fodor. Primul sezon al concursului de dans pe gheață debutează sâmbătă seară pe Antena 1.

Publicat

pe

Ca la Dansez pentru tine. Ștefan Bănică prezintă Dancing On Ice (Antena 1)

Sâmbătă seară, de la ora 20:00, debutează Dancing On Ice la Antena 1. Concursul de dans pe gheață va fi prezentat de Ștefan Bănică. Alături de el, în postura de co-prezentator, va fi Irina Fodor.

Va fi ca pre vremuri, când Ștefan Bănică prezenta Dansez pentru tine la Pro TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Antena1 (@antena1_oficial)

„Mă bucur că încep un proiect nou în televiziune şi că voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot în televiziune. Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, Dancing on Ice – Vis în doi. Pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor.

O emisiune extrem de ambiţioasă, ţinând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenţii, care dansează în timp ce patinează. Plus că, după mulţi ani, iată, în sfârşit, o emisiune live, cu totul altceva faţă de o emisiune înregistrată. Adrenalina va fi mult mai mare şi responsabilitatea asemenea. Şi, chiar dacă am facut peste 100 de emisiuni în direct, timp de 4 ore, recunosc că tot am emoţii.”, a declarat Ștefan Bănică.

„În patinaj trebuie să fii ferm şi în acelaşi timp delicat ca un fulg de zăpadă. Fiecare concurent va trebui să îşi găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar după ce îl vor găsi, şi am încredere că o vor face, poveştile care se vor spune pe gheaţă vor fi fermecatoare. Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show tv. Faptul că prezint alături de Ştefan este pentru mine o onoare şi o responsabilitate în aceeaşi măsură, având în vedere experinţa lui în tot ce înseamnă emisiuni live”, adaugă Irina Fodor.

Cine jurizează la Dancing On Ice, noul show de la Antena 1

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *