Connect with us

Celebrity PR

Stephan Pelger a prezentat noua sa colectie couture langa Trenul Regal, pe un catwalk de 60 de metri

Stephan Pelger a prezentat noua colectie toamna-iarna 16/17, intitulata „Orient Express”, in cadrul unui show-concept fara precedent in Romania. Modelele au defilat pe peronul celebrului Tren Regal, garat in Remiza Speciala CFR Mogosoaia, catwalk-ul devenind astfel unul din cele mai mari dintr-o prezentare derulata in tara noastra, avand o lungime de 60 de metri.

Publicat

pe

prezentare-stephan-pelger-44

Stephan Pelger si Dana Dorobantu

Ineditul show a reinviat atmosfera sofisticata a calatoriilor cu Orient Express si, completat de colectia in sine, a reprezentat o imbinare perfecta intre clasic si modern.

prezentare-stephan-pelger-37

prezentare-stephan-pelger-34

prezentare-stephan-pelger-32

Noua linie vestimentara semnata Stephan Pelger exceleaza prin opulenta, materiale si taieturi indraznete.

 prezentare-stephan-pelger-5

prezentare-stephan-pelger-8

prezentare-stephan-pelger-11

prezentare-stephan-pelger-31

prezentare-stephan-pelger-29

Sub bagheta creativa a designerului, piesele vestimentare ale colectiei au fost realizate folosind materiale precum matasea naturala, blanuri, voal transparent, brocart opulent, broderie eleganta, completate cu cristale stralucitoare. Stephan Pelger a folosit motivele florale inclusiv ca pictura manuala realizata pe voalurile diafane.

 

prezentare-stephan-pelger-27

prezentare-stephan-pelger-26

Show-ul pus in scena exprima viziunea designerului asupra puterii de a depasi orice bariera, inclusiv cea dintre plictisitor si indraznet, si a reprezentat o explozie de forme si nuante, de la gri si negru pana la turquoise si auriu. 

 prezentare-stephan-pelger-28

prezentare-stephan-pelger-24

Unul din materialele folosite de Stephan Pelger in colectie a fost pictat de artistul Codrin Mircea, acesta realizand si un fotoliu, tapitat din materialele colectiei, ce a fost asezat la panoul oficial. Fotoliul, o pereche de pantofi realizati de Mineli tot din materialele colectiei, precum si una din creatiile noii colectii vestimentare au fost licitate in scop caritabil, suma incasata urmand a fi donata catre Habitat for Humanity Romania, partener al evenimentului.

prezentare-stephan-pelger-11

prezentare-stephan-pelger-23

prezentare-stephan-pelger-22

prezentare-stephan-pelger-5 

Evenimentul de prezentare a noii colectii semnata Stephan Pelger a fost sustinut de BCR – Serviciul Erste Privat Banking, Sephora, Lamonza, Mineli, revista Viva! fiind partener media, iar bauturile, dintre cele mai fine si sofisticate cocktail-uri, au fost oferite de Bombay Sapphire si Grey Goose.

 prezentare-stephan-pelger-36

prezentare-stephan-pelger-30

prezentare-stephan-pelger-25

prezentare-stephan-pelger-10

prezentare-stephan-pelger-2

Styling-ul show-ului a fost semnat de Ovidiu Buta, iar regia de Ioana Maximilian. Modelele din prezentare apartin agentiei Rue des Modeles.

prezentare-stephan-pelger-14

prezentare-stephan-pelger-13

prezentare-stephan-pelger-12

Stephan Pelger este unul din cei mai de succes designeri romani, inclusiv la nivel international, un promotor al bunului gust vestimentar si al conceptului de glamour prin intermediul colectiilor sale apreciate de criticii de moda, de celebritati autohtone si internationale si de publicul larg.

 prezentare-stephan-pelger-39

prezentare-stephan-pelger-40

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *