Connect with us

Cinenews

Succes de box-office pentru Cameron Diaz! Filmul „The Other Woman”, incasari uriase in SUA!

Filmul de comedie „The Other Woman” a dominat box-office-ul american weekendul trecut cu incasari de 24 de milioane de dolari. Pelicula in care rolurile principale sunt jucate de Cameron Diaz si Kate Uptown detroneaza astfel filmul „Captain America”, care s-a situat pe locul 1 la incasari trei saptamani consecutiv.

Publicat

pe

la-et-mn-cameron-diaz-the-other-woman-r-rating-overturned-20140409

Vesti bune pentru Cameron Diaz, a carei pelicula „The Other Woman” a dominat weekendul trecut clasamentul de box-office american, reusind sa stranga nu mai putin de 24,7 de milioane de dolari. Pe plan extern, filmul a avut premiera in alte 31 de tari si a strans 20 de milioane de dolari.

De remarcat este ca producatorii si-au recuperat deja investitia facuta in aceasta pelicula dupa doar un weekend in cinematografe, avand in vedere ca bugetul a fost de „doar” 40 de milioane de dolari. Comedia „The Other Woman” a reusit sa surclaseze pelicula „Captain America”, care detinea primul loc in topul incasarilor inca de la premiera avuta acum trei saptamani.

Weekendul viitor se anunta insa o mare „furtuna” in cinematografele din Statele Unite, intrucat urmaza sa aiba loc premiera peliculei „The Amazing Spider-Man 2”. Filmul a inceput deja sa ruleze pe pietele internationale si a facut o impresie foarte buna, incasand pana acum suma record e 132 de milioane de dolari. Se asteapta ca noul film al seriei Spider-Man sa treaca lejer de 700 de milioane de dolari incasari totale.