Connect with us

Stiri externe

Succesoarea lui Jennifer Lopez. Cu cine se însoară Marc Anthony!

Marc Anthony este pregătit să ajungă din nou în fața altarului. Celebrul artist și-a găsit deja aleasa. Succesoarea lui Jennifer Lopez este Nadia Ferreira, o tânără fostă Miss Univers, originară din Paraguay.

Publicat

pe

Succesoarea lui Jennifer Lopez. Cu cine se însoară Marc Anthony!

Marc Anthony e pregătit să se însoare. Din nou! La 54 de ani, artistul are de câteva luni o iubită mult mai tânără. Este vorba despre frumoasa Nadia Ferreira. Fostă Miss Univers, originară din Paraguay. Conform presei internaționale, cererea în căsătorie ar fi avut loc deja. Asta deoarece iubita lui Anthony își caută rochie de mireasă.

Succesoarea lui Jennifer Lopez este în al nouălea cer și așteaptă cu nerăbdare nunta. Va fi a patra pentru fostul soț al lui Jennifer Lopez.

Până în prezent, Marc Anthony a fost căsătorit cu Dayanara Torres (2000 – 2004), Jennifer Lopez (2004 – 2014) și Shannon de Lima (2014 – 2016). El este de altfel și tatăl micuților Emme și Max, gemenii lui JLo.

După despărțire, Anthony și Jennifer au rămas în relații bune. Sunt chiar și astăzi buni prieteni, iar el se implică în viața copiilor pe care îi au împreună.

Advertisement

„Ne-am decis să punem capăt căsătoriei noastre. A fost o decizie dificilă. Am ajuns la o concluzie pe cale amiabilă cu privire la toate aspectele. Este o perioadă dureroasă pentru toţi cei implicaţi şi am aprecia dacă ne-aţi respecta intimitatea în aceste momente”, spunea Marc Anthony în 2014, la momentul divorțului.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *