Connect with us

Stiri externe

Supermodelele anilor 90 s-au reunit pe podium pentru Michael Kors

Naomi Campbell, Helena Christensen, Carolyn Murphy și Shalom Harlow, supermodelele anilor 90, au revenit pe podium în cadrul unui fashion show cu totul special pus în scenă de Michael Kors.

Publicat

pe

Supermodelele anilor 90 s-au reunit pe podium pentru Michael Kors

Supermodelele anilor 90 s-au reunit pe podium cu ocazia aniversării de 40 de ani a faimosului brand Michael Kors. Fashion show-ul a fost unul special, organizat în Theater District din New York. Este zona în care designerul obișnuia să meargă pentru a urmări spectacole Brodway.

Cu aceeași ocazie, Michael Kors și compania care îi poartă numele au făcut o donație către Actors Fund. Este vorba despre o organizație menită să îi sprijine pe cei care lucrează în industria de divertisment, puternic afectată de pandemie.

Naomi Campbell, Helena Christensen, Carolyn Murphy și Shalom Harlow sunt supermodelele anilor 90 care au urcat pe podium pentru Michael Kors. Toate au purtat ținute strălucitoare în nuanțe de argintiu, auriu și negru.

Nu este pentru prima oară când supermodelele anilor 90 revin pe catwalk. În 2017, la 20 de ani de la tragicul deces al lui Gianni Versace, Donatella Versace a pus în scenă un show memorabil ce a avut loc în timpul Milan Fashion Week. Atunci, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Carla Bruni și Helena Christensen au defilat în memoria legendarului designer.

Supermodelele anilor 90, din nou pe podium pentru Versace