Connect with us

ADPM Cool

ADPM Cool: Cele cinci supermodele, in noul clip Duran Duran si in sedinta foto pentru Haper’s Bazaar!

Naomi Campbell, Helena Christensen, Yasmin Le Bon, Cindy Crawford si Eva Herzigova au intrat fiecare in pielea unui membru al trupei Duran Duran, cu prilejul realizarii unei sedinte foto pentru Harper’s Bazaar si al filmarii noului clip, „Girl Panic!”, care anunta revenirea legendarei trupe pe scena muzicala.

Publicat

pe

Lansarea celui mai nou album Duran Duran si al piesei „Girl Panic!” se va face in stil mare. In clipul piesei cei cinci membri ai trupei sunt interpretati de cele cinci mari supermodele, iar cu acest prilej si cei de la Harper’s Bazaar au realizat un shooting de exceptie.

„Harper’s Bazaar ne-a abordat cu propunerea de a face ceva cu adevarat special atunci cand albumul nou va fi gata. Aveam aceasta idee de a realiza un clip foarte ambitios pentru piesa <Girl Panic!>, insa nu as fi crezut niciodata ca vom reusi. Ideea a fost aceea de a recrea o zi din viata noastra, ca trupa, prin prisma a cinci supermodele. Ideea de a realiza o coperta Harper’s Bazaar la filmarile clipului a fost una excelenta, iar astfel revenirea va fi in stil mare”, povesteste Nick Rhodes.

Naomi Campbell isi asuma rolul de lider si intra in pielea lui Simon Le Bon, solistul trupei, iar Yasmin Le Bon si Cindy Crawford sunt chitaristele trupei. Helena Christensen este responsabila cu tobele, in vreme ce Eva Herzigova este claparul trupei. Clipul este regizat de Jonas Akerlund, cel care a devenit faimos dupa ce a lucrat cu Lady Gaga la „Paparazzi” si „Telephone”.