Connect with us

ADPM Coffee Break

Exclusiv! Ce superputeri si-ar dori vedetele sa poata avea

Puterea de a zbura? Puterea de a fi invizibil? De a se transforma in orice? Sau de a arunca flacari? Le-am provocat pe vedete sa ne spuna ce superputeri si-ar dori sa poata avea!

Publicat

pe

superputeri-vedete

Se spune ca, indiferent de varsta din buletin, copilaria este o stare de spirit pe care o putem pastra o intreaga viata. Tocmai de aceea, chiar si adultilor le place uneori sa se joace, sa se delecteze cu desene animate ori sa se viseze supereroi cu puteri magice. Noi le-am provocat pe cateva dintre vedetele autohtone sa se transpuna intr-o lume de poveste si sa ne spuna ce superputeri si-ar dori sa poata avea!

superputeri-roxana-ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu

„Sa fiu invizibila! Sau sa ma pot transforma in ce vreau eu. De pilda, intr-un ‚Spirit Bun’”, spune Roxana.

superputeri-hiena

Serban Copot

„Mi-ar placea sa zbor, evident. Visul oricui e sa zboare fara vreun ‚device’. Mi-ar mai placea sa fiu invizibil. Si sa trag cu laser, cu ochii, ca Cyclops”, dezvaluie artistul.

superputeri-ginghina

Ioana Ginghina

„Fii-mea este disperata cu superputerile astea si isi doreste si ea sa aiba superputeri! Nu stiu, poate puterea de gheata, pentru ca pe caldura asta era bine. Insa n-ar fi ceva nasol, daca e fierbinte si nu stii cum sa o folosesti…”, spune si Ioana Ginghina.

superputeri-draghia

Vladimir Draghia

„E grea intrebarea asta cu superputerile! Tind sa fiu prea serios si nu e locul. Da, cand ma trezesc, dupa ce visez ca zbor, ma simt foarte bine. Mi-ar placea sa zbor. Mi-ar placea sa-i fac pe toti oamenii sa rada. Cred ca este o superputere asta! Si sa nu ma enervez. Superputerea calmului!”, marturiseste el.

superputeri-papi

Alexandru Papadopol

„Mi-ar placea sa fiu invizibil, pentru ca e visul oricarui copil sa fie invizibil…”, a declarat Alexandru Papadopol.