Connect with us

Stiri externe

Surorile Kardashian isi lanseaza primul parfum impreuna. Iata cum miroase!

Surorile Kardashian si-au unit fortele si au lansat pe piata o colectie de parfumuri nou-noute! Iata aici toate detaliile despre Diamons Collection by Kourtney x Kim x Khloe!

Publicat

pe

Surorile Kardashian isi lanseaza primul parfum impreuna. Iata cum miroase!

Kim, Kourtney si Khloe Kardashian s-au unit pentru a pune la punct o colectie de parfumuri ce le poarta numele. Iar visul lor a devenit deja realitate intrucat colectia Diamons by Kourtney x Kim x Khloe a fost deja lansata pe piata.

Lansarea a fost anuntata ieri de cele trei surori pe conturile lor de Instagram. Se pare ca fiecare dintre surori si-a pus amprenta personala pe un parfum, astfel ca au iesit trei arome diferite, menite sa satisfaca toate gusturile.

Campania publicitara le prezinta pe surorile Kardashian purtand salopete strans mulate pe trup si tinand in maini sticle gigant de parfum.

Cat despre miros, se pare ca parfumul creat de Kim Kardashian este unul fresh, floral, cel al lui Kourtney este vibrant, cu note de iasomie si vanilie, in vreme ce aroma creata de Khloe este una romantica de mosc cu accente florale.

Cum a evoluat Kim Kardashian stilistic din 2006 pana in prezent

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *