Connect with us

News

VIDEO! Mama unei fetite de la „Toddles&Tiaras” cere despagubiri de 30 de milioane de dolari de la TMZ si DailyMail! Afla motivul!

Se intampla doar in Statele Unite! Susanna Barrett, mama unei fetite de cinci ani premiata la reality-show-ul „Toddlers&Tiaras” da in judecata TMZ, Huffington Post si Daily Mail, cerand daune de 30 de milioane de dolari. Motivul este unul cat se poate de stupid.

Publicat

pe

Susanna Barrett face parte din categoria fetelor americane care au ramas insarcinate inainte sa devina majore si care vor sa-si transforme fiicele in regine ale frumusetii. Astfel, micuta Isabella, la doar cinci ani, a concurat deja la „Toddlers&Tiaras”, acolo unde a obtinut un loc fruntas.

Pana aici… toate bune si frumoase! Dupa castigarea titlului, parintii si-au pus in gand sa profite de pe urma fetitei, care a fost contractata astfel sa-si faca aparitia intr-un club din New York. Isabella a fost dusa la masa DJ-ului si a inceput sa cante piesa LMFAO „Sexy and I Know It”.

Pentru ca site-uri precum TMZ dar si publicatii precum Huffington Post sau DailyMail au postat filmuletul, Susanna si-a angajat o echipa de avocati si a introdus un proces prin care cere daune de 30 de milioane de dolari.

Echipa de avocati a Susannei pretinde ca publicatiile au incercat sa o defaimeze pe micuta Isabella, prezentandu-o in postura sexuala. Pe de alta parte, Susanna pretinde ca micuta de 5 ani stie toate versurile pieselor aflate in TOP 40 si ca nu are cunostinta de termeni „sexy” si „sex-appeal”.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *