Connect with us

Interviuri

Sweet Kiss relanseaza un mare hit

Trupa Sweet Kiss facea furori in perioada anilor ’90, cu hit-uri pe care le auzeai in orice discoteca sau post TV. Intre timp, membrii formatiei si-au croit drumuri separate in showbiz, insa speranta de a se reuni a ramas mereu. Drept dovada, Nicoleta si Irina au hotarat ca sunt pregatite sa revina impreuna pe scena.

Publicat

pe

Cele doua artiste, Nicole si Irina, au ambele cariere solo de succes. Annely Cole, dupa cum este cunoscuta acum Nicoleta Aneni, a reusit sa cucereasca publicul cu 5 single-uri, atat in tara cat si peste hotare. Irina Pavlenco a lansat, de asemenea, numeroase piese, dar a si compus pentru alti colegi de breasla. 

Sweet kiss 4

Acum, trupa Sweet Kiss va reveni cu un remake la piesa „Alin, Alin”, poate cea mai de succes piesa a anilor ’90, pentru care au pregatit o promovare aparte, mult asteptata de fani. 

458676_820725588012406_2332847014274556012_o

„De multe ori, am fost intrebata de ce trupa Sweet Kiss nu revine. Ei bine, acum multi ani, cand am hotarat sa mergem pe drumuri diferite, fiecare dintre noi ne-am orientat spre alte business-uri, dar tot in peisajul muzical. Eu si Irina, inca, avem cariere solo, insa solicitarile, din partea organizatorilor de concerte, tot veneau pentru Sweet Kiss, iar dorul de a mai canta piesele de referinta, din perioada aceea, ne-au facut sa luam marea decizie. Da, SWEET KISS S-A REUNIT, in formula Nicoleta si Irina, cu un remake la „Alin, Alin”, dar si multe alte surprize, pe care le-am pregatit intens, special pentru aceasta mult asteptata revenire.”, a declarat Nicoleta. 

11816859_497854743723488_3058871976258273878_n

Pentru mine, perioada „Sweet Kiss” a fost un stil de viata, alaturi de niste oameni minunati. Cand ma gandesc la trupa, ma gandesc la „Familia Sweet Kiss”. Atat de puternica a fost conexiunea intre membrii ei. Drept sa spun, abia asteptam momentul in care vom urca, din nou, pe scena, interpretand piesele noastre consacrate. Ne-a unit, mereu, puterea de munca, fapt pentru care, impreuna cu colega mea, Nicoleta, am hotarat ca este momentul de a reveni. Va vom surprinde, cu siguranta, cu ‘Alin, Alin’, un remake caruia i-am pastrat suflul de la prima lansare, cu accente muzicale din prezent. Au fost momente de neuitat, pe care, cu siguranta, vom ‘starni’ nostalgie in multe suflete.”, a declarat Irina. 

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *