Connect with us

News

Tabieturile scriitoarei Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu isi lanseaza in weekend cea de-a treia carte din cariera. Vedeta de televiziune vorbeste despre pasiunea ei pentru scriitura si despre modul in care obisnuieste sa isi astearna gandurile pe hartie. Iata cateva dintre tabieturile Mihaelei.

Publicat

pe

Mihaela Radulescu se pregateste pentru lansarea cartii “Intreaba-ma orice”, un volum care contine peste 400 de intrebari, atent formulate, in care s-ar regasi majoritatea cititorilor. Evenimentul de lansare va avea loc in weekend la targul de carte Bookfest din Bucuresti.

Mihaela se afla la cel de-al treilea volum lansat pana acum si vorbeste despre modul in care isi asterne gandurle pe hartie, despre locurile in care se opreste sa conceapa capitolele cartii si tabieturi are in aceste momente de inspiratie.

„Locul nu conteaza – uneori scriu foarte inspirat in avion, intre straini, alteori in varful patului, dis-de-dimineata…Incerc sa schimb locul destul de des, ca sa nu vad lucrurile din aceeasi perspectiva.

(Scriu) cand am inspiratie. Si asta vine… cand vrea ea, cu foarte putina influenta din partea mea. Incerc, totusi, sa-mi creez o disciplina de lucru, adica sa scriu aproape zilnic”, a declarat Mihaela pentru Cancan.

Pentru momentele de inspiratie sosite atunci cand se asteapta mai putin, Mihaela are solutii: „(Scriu) chiar pe servetel, nu, caci sunt destul de blindata cu device-uri electronice salvatoare, dar mi-am trimis SMS-uri de pe numarul francez pe cel romanesc cu vreo idee pe care nu voiam s-o uit…”.

Cat despre tabieturile pe care le are atunci cand sta si scrie, vedeta spune ca obisnuieste sa aiba tot timpul langa ea o sticla de Cola si un ceai iar dupa ce termina o carte, sarbatoreste momentul fumand un trabuc.

Cartea „Intreaba-ma orice” contine si o serie de caricaturi realizate de iubitul ei, Dani Otil. Prezentatorul emisiunii „Neata cu Razvan si Dani” de la Antena 1 si-a pus in functiune talentul artistic si a realizat desene pe care publicul le va descoperi, in totalitate, in cartea lansata la Bookfest si in varianta de iPad.