Connect with us

News

Take That, vanzari record la albumul „Progress”

In formula completa, Take That domina clasamentele de vanzari, iar albumul „Progress” s-a vandut in saptamana de debut in 520.000 de exemplare, o cifra record neatinsa de 13 ani.

Publicat

pe

Cu Robbie Williams la bord, trupa Take That este menita -parca- sa doboare toate recordurile posibile. Cel mai recent album al trupei, „Progress”, s-a vandut in doar o saptamana de la lansarea in UK in 520.000 de exemplare.

Ultimul album care a reusit sa vanda mai mult, respectiv 663.000 de exemplare, a fost discul „Be Here Now” al trupei Oasis in anul 1997. De atunci, vanzarile de albume au scazut considerabil, iar performanta Take That este una de admirat.

Acesta este cel de-al treilea album al trupei Take That de la reunirea band-ului in 2006. Primul disc, „Beautiful World” s-a vandut in 2,5 milioane de exemplare, iar albumul „Circus” s-a vandut intr-un milion de exemplare in doar 18 zile de la lansare. Pana acum, vanzarile pentru „Circus” depasesc 2,2 milioane de unitati.

Pe langa vanzari record la albume, trupa Take That sta bine si la capitolul concerte. Cele 1,34 de milioane de bilete pentru viitorul lor turneu mondial s-au vandut in urma cu cateva saptamani in doar opt ore.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *