Connect with us

Stiri externe

Take That se reunește în formulă completă! Iată ce spune Gary Barlow!

Veste extraordinară pentru fanii legendarei trupe Take That. Aceasta se reunește în formulă completă, lucru confirmat chiar de unul dintre membrii trupei, Gary Barlow. Iată ce spune acesta.

Publicat

pe

Take That se reunește în formulă completă! Iată ce spune Gary Barlow!

Ziua de ieri a venit cu o veste extraordinară pentru fanii Take That. Trupa se reunește în formulă completă. Informația a fost confirmată chiar de Gary Barlow.

Din 2014, trupa Take That este compusă din Gary Barlow, Mark Owen și Howard Donald. Asta după ce Robbie Williams și Jason Orange au părăsit formația pentru a se concentra exclusiv pe carierele lor solo.

„Cred că va urma! Ăsta este unul dintre lucrurile extraordinare la o trupă. Nu știi ce se va întâmpla de la album la album, iar asta este minunat. Take That este un loc sigur pentru mine. Este un mediu perfect. Locul în care te întorci de fiecare dată!”, a spus Gary Barlow când a fost întrebat dacă Take That se reunește în formulă completă.

Cei 5 artiști au format grupul Take That în anul 1989 și au avut un succes fulminant. Rămân în istorie drept cea mai de succes trupă de băieți din UK. Robbie Williams a părăsit grupul în 1995, iar cariera sa solo s-a bucurat la rândul ei de foarte mare succes.

Advertisement

Ceilalți membri ai trupei au anunțat că se despart în 1996. S-au reunit în 2006, dar fără Robbie Williams. Acesta li s-a alăturat în 2010, dar a părăsit din nou grupul în 2014 pentru a se concentra pe viața de familie. Jason Orange a hotărât și el atunci să părăsească Take That.

Minuni in Pandemie! Se reface trupa Take That cu tot cu Robbie Williams!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *