Connect with us

Stiri externe

Tatăl lui Jennifer Aniston, actor în Days of Our Lives, a murit. Reacția actriței!

Tatăl lui Jennifer Aniston, John Aniston, actor într-unul dintre cele mai longevive seriale, Days of Our Lives, a murit la vârsta de 89 de ani. Iată ce mesaj a postat actrița pe rețelele de socializare după pierderea tatălui.

Publicat

pe

Tatăl lui Jennifer Aniston, actor în Days of Our Lives, a murit. Reacția actriței!

Tatăl lui Jennifer Aniston a murit! John Aniston avea 89 de ani și o carieră impresionantă în lumea filmului. Actorul a jucat într-unul dintre cele mai longevive seriale, Days of Our Lives. Producția are deja peste 14.000 de episoade din 1965 până în prezent.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Advertisement

Chiar Jennifer Aniston a fost cea care a anunțat îndurerată trecerea în neființă a tatălui său. Aceasta a scris pe Instagram un mesaj plin de emoție. Deși John Aniston a murit de 11 noiembrie, informația a fost făcută publică abia acum.

„Ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai înălțat la ceruri în pace și fără durere. Și pe 11/11, nu în altă zi. Întotdeauna te-ai sincronizat perfect”, a scris ea pe social media.

Numele adevărat al regretatului actor era John Anastassakis. El s-a născut în Creta, dar a emigrat în SUA alături de familie pe când avea doar 10 ani. Atunci, familia a hotărât schimbarea numelui în Aniston. Din 1985, juca în serialul Days of Our Lives. A interpretat timp de 37 de ani rolul lui Victor Kiriakis.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *