Connect with us

Stiri Interne

Tatal lui Marius Moga are puteri paranormale?

Tatal lui Marius Moga are puteri paranormale. Asa sustin cei din jurul lui care spun ca Moga Sr le alunga durerile doar vorbindu-le. In plus, a constuit un misterios dom geodezic, unde a avut loc si petrecerea de dupa cununia fiului sau cu Bianca Lapuste.

Publicat

pe

marius-moga-tata

Tatal lui Marius Moga are, se pare, puteri paranormale. Apropiatii lui sustin ca barbatul are capacitatea de a le alunga durerile doar vorbindu-le.

„Toata lumea stie ca are niste puteri. De cate ori stai de vorba cu dumnealui, parca iti ia durerea cu mana. Ne-a invatat sa mancam pestele crud. Am auzit chiar ca a vindecat pe cineva care avea probleme mari de sanatate si ca se roaga pentru toata lumea”, a declarat o vecina de-a lui pentru Click.

tata-marius-moga-dom

Moga Sr locuieste in Alba Iulia si a construit in ultimii ani un dom geodezic, o costructie in forma de semisfera, asemanantoare unui igloo al eschimosilor, despre care se spune ca ar avea puteri paranormale.

A fost proiectat sa reziste la cutremur de 8,5 grade pe Richter, vant de 320 km pe ora si maximum 20 de tone pe punct de structura.

marius-moga-bianca-cununie

In acest dom a avut loc si petrecerea de dupa cununia civila a lui Marius Moga cu Bianca Lapuste.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *