Connect with us

Stiri externe

Ce tatuaje au vedetele si ce simbolizeaza

Tatuajele raman la moda printre staruri, iar fiecare desen are o semnificatie. Iata cateva dintre aceste tatuaje si povestea lor…

Publicat

pe

Tatuaje discrete sau din contra, vizibile de la o posta, desenele de pe corpul starurilor marcheaza adesea momente importante din existenta lor.

tatauaje-vip

Lady Gaga: Pentru a marca 10 ani de la crearea conceptului Lady Gaga si a stilului avantgardist „Haus of Gaga” de catre echipa ei de creatie, „Mama Monstru” a dezvaluit un nou tatuaj pe Snapchat. Dedicat acestor creatori speciali, tatuajul este insotit de cuvantul „Haus” pe bratul stang. Acesta este al 20-lea tatuaj al lui Lady Gaga.

tatuaje-vip-3

Alt desen din colectia de tatuaje a lui Lady Gaga este o trompeta, in cinstea colaborarii cu Tony Bennett, realizat chiar de Bennett.

tatuaje-vip-4

Alt tatuaj al lui Lady Gaga este un tribut adus lui David Bowie.

tatuaje-vip-10

Tatuajul de pe bratul lui Lady Gaga este un citat din germana, in memoria matusii care a murit inainte ca ea sa se nasca si de care se simte foarte legata.

tatuaje-vip-2

Kelly Osbourne: In amintirea atacului armat din Orlando, sustinatoarea comunitatii LGBT Kelly Osbourne transmite oamenilor „Solidaritate”, scrisa pe partea dreapta a scalpului. Ea a scris pe Instagram: „Solidaritate: substantiv. Uniune de sentimente ale indivizilor cu interese sau scopuri comune. Individual, avem drepturi și talente unice. Impreuna, avem rezistenta si armonia puterii. Am vrut sa port multa vreme acest tatuaj. Tragedia din Orlando m-a indurerat si mi-a reamintit ca fiecare clipa a vietii este pretioasa”.

tatuaje-vip-5

Megan Fox: Si-a facut si si-a scos tatuaje de-a lungul timpului, insa cel mai vizibil ramane citatul din „Regele Lear”, al lui Shakespeare: „Vom rade cu toii la fluturii auriti”. Ea sustine ca acesta este modul ei de a-si reaminti ca „nu trebuie sa fii prins cu garda jos la Hollywood pentru ca vei ajunge de rasul tuturor”.

tatauaje-vip-6

Justin Bieber: Fara nicio retinere in a-si expune cateva tatuaje, Justin Bieber a dezvaluit alt desen in timpul concertului sau din Bologna, Italia. Textul scris pe pieptul artistului este: „Fiul lui Dumnezeu”. Acesta e de fapt unul dintre acele tatuaje care se refera la crestinism. El are o cruce pe abdomen si un portret al lui Isus pe picior.

tatuaje-vip-7

Jessica Alba: Vedeta a dezvaluit ca si-a tatuat la incheietura mainii mesajul „Prima mea despartire”. Ea a adaugat ca si-a facut desenul dupa ce s-a despartit de „un faimos actor” si s-a regasit pe sine.

tatuaje-vip-8

Selena Gomez: Cantareata-actrita si-a facut noul tatuaj in araba, in traducere „Prima data iubeste-te pe tine”.

tatuaje-vip-9

Miley Cyrus: La 17 ani, si-a tatuat prima data sub sanul stang „Doar respira”, in memoria prietenei ei Vanessa, decedata in urma unei boli la plamani.

tatuaje-vip-11

Angelina Jolie: Actrita nu este straina de tatuaje, iar desenul de pe brat este probabil cel mai dragut. Acesta include toate coordonatele geografice ale locurilor in care s-au nascut copiii ei, alaturi de cel al lui Brad Pitt.

tatuaje-vip-12

Rihanna: Regina tatuajelor, RiRi are desenat 1988, anul nasterii sale. Ea mai are un soim egiptean pe picior, „Viata de golan” pe incheieturi, zeita Isis pe piept in memoria bunicii si multe multe altele.