Connect with us

Stiri externe

Taylor Lautner, actorul din Twilight, s-a însurat. Imagini de la nuntă!

Taylor Lautner, actorul cunoscut pentru rolul vârcolacului Jacob Black din seria Twilight, s-a însurat în weekend cu partenera sa, Taylor Dome. Iată imagini de la nuntă, cel mai fericit eveniment din viața celor doi!

Publicat

pe

Taylor Lautner, actorul din Twilight, s-a însurat. Imagini de la nuntă!

În 2017, Taylor Lautner organiza o seară de jocuri de societate chiar la el acasă. Atunci a cunoscut-o pe Taylor Dome – asistentă medicală, avocat pentru sănătatea mintală și fondator al blogului Lemons by Tay. Sora lui a fost cea care le-a făcut cunoștință. Chiar înainte de eveniment, aceasta i-a spus fratelui său: „O aduc și pe viitoarea ta soție!”

Taylor Lautner, actorul din Twilight, și Taylor Dome s-au logodit pe 11 noiembrie 2021. Cererea în căsătorie a avut loc chiar în bucătăria casei lor din Los Angeles. Numerologia a fost întotdeauna importantă pentru soția actorului. Așa că data de 11/11/21 a fost perfectă pentru logodnă. Un an mai târziu, s-au căsătorit!

Nunta a avut loc în weekend în California, la Epoch Estate Winery. Le-au fost alături 100 de invitați, prieteni și membri ai familiei. Rochia de mireasă a purtat semnătura Winnie Couture. Mirele, în schimb, a purtat un costum Dolce & Gabbana.

Mirii și-au scris propriile jurăminte, iar ceremonia a fost una extrem de emoționantă. O nuntă de poveste despre care mireasa spune că a fost „perfectă”.

Advertisement

Fotografiile de nuntă au fost publicate pe site-ul revistei Vogue.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *