Connect with us

Stiri externe

Taylor Swift dă la închiriat casa din New York. Cât costă pe lună!

Taylor Swift, artista care chiar luna trecută a scris istorie în clasamentul Billboard, își dă spre închiriere casa din New York. Casă care i-a servit drept inspirație pentru piesele lansate în 2019. Prețul? 45 de mii de dolari pe lună!

Publicat

pe

Taylor Swift dă la închiriat casa din New York. Cât costă pe lună!

În urmă cu câteva săptămâni, Taylor Swift a scris istorie. Este primul artist care ocupă primele zece locuri în Top Billboard 100 cu piesele de pe noul său album, Midnights.

Acum, celebra artistă dă spre închiriere casa pe care o deține în New York. Casă care a inspirat piesa „Cornelia Street”, lansată de ea în 2019. Locuința are patru dormitoare și șapte băi. Doritorul va trebui să scoată din buzunar 45 de mii de dolari lunar pentru a o închiria.

Casa lui Taylor Swift se întinde pe trei etaje și a fost construită în 1870. Este însă complet renovată și are un design extrem de cool. Acolo, Taylor și-a început povestea de dragoste cu actualul ei partener, actorul Joe Alwyn.

Locuința are un design minimalist și dispune de o piscină interioară, lounge și șemineu. De asemenea, o mică terasă extrem de cozy.

Pe etajul al doilea există un living spațios, bucătărie deschisă și zonă de dining. Toate cu ferestre imense, astfel încât lumina naturală să nu fie o problemă. Există și zonă de oaspeți, dar și o terasă superbă pe acoperiș.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *