Connect with us

Stiri externe

Taylor Swift, recrutată să influenţeze alegerile din Statele Unite?

Taylor Swift se bucură, în ultimii ani, de o popularitate extraordinară. La sfârșitul lui 2022, ea a scris istorie în clasamentul Billboard, iar în urmă cu o lună a fost desemnată „Personalitatea Anului 2023”. Acum, vedeta este ținta unor teorii ale conspirației conform cărora ar fi fost recrutată pentru a influența alegerile prezidențiale din Statele Unite. Iată în continuare detaliile scandalului!

Publicat

pe

Taylor Swift, recrutată să influenţeze alegerile din Statele Unite?

Anul 2023 a fost anul lui Taylor Swift. Doar în ultimul an, artista a devenit miliardară, a scris istorie în clasamentul Billboard și a devenit cel mai ascultat artist de pe Spotify. În plus, revista Time a numit-o „Personalitatea Anului”, peste Regele Charles și Putin.

Această popularitate pare că deranjează, iar Taylor a devenit recent ținta unor teorii ale conspirației pe rețelele de socializare.

În mediul online au început să circule informații conform cărora artista ar fi fost recrutată pentru a influența alegerile prezidențiale din Statele Unite. Mai exact, de Partidul Democrat ar fi „angajat-o” pentru ca Joe Biden să câștige din nou alegerile.

Această teorie a conspirației a fost dezbătută și pe posturile americane de televiziune. Bineînțeles, nu există dovezi care să susțină aceste informații.

Recent, Taylor a pubilcat pe rețelele de socializare un mesaj prin care își invita fanii să se înscrie pe listele de votare. Este însă o practică obișnuită ca vedetele să își îndemne fanii să își exercite dreptul la vot.

În 2020, Taylor Swift l-a susținut public pe Joe Biden împotriva lui Donald Trump.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Taylor Swift (@taylorswift)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *