Connect with us

Stiri Interne

„Te cunosc de undeva!” revine la Antena 1. Iată ce vedete concurează!

Ruby, Sore, Anda Adam, Bianca Sârbu, Biu Marquetti, Alex Vasilache, Daniel Max Dragomir, Cuza (Iulian-Adrian Popescu) de la “Noaptea Târziu”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt concurenții celui de-al unsprezecelea sezon al transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”, care începe sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Publicat

pe

„Sunt foarte încântată să fiu la “Te cunosc de undeva!”, la Antena 1, pentru că acest show înseamnă entertainment și performanță, dar și o experiență și o provocare pentru un artist”, spune Sore.

antena

La fel de fericită să facă parte din show este și Ruby. “E greu să-mi exprim în cuvinte încântarea și bucuria pe care le am să fiu aici.  Este una dintre emisiunile mele preferate și o urmăresc cu mare drag în fiecare sâmbătă liberă, iar dacă ratez vreo ediție, dau fuga pe antena play să fiu la zi cu transformările”, spune Ruby.

antena

Propunerea de a participa la “Te cunosc de undeva!” a fost o mare surpriză pentru Biu Marquetti, fosta solistă a trupei Mandinga, pentru că aceasta își dorea de trei ani să facă parte din show. “Mi se pare o emisiune spectaculoasă, amuzantă, cu foarte multă muncă în spate. Pentru mine chiar este o mare provocare”, spune aceasta.

antena

La fel de entuziastă este și Bianca Sârbu, actrița Teatrului de revistă “Constantin Tănase” din București. “Mi-am dorit să particip la emisiune încă de la începutul ei. Toți cei care mă știau, la teatru, ca pe un cal breaz, îmi spuneau că mi s-ar potrivi. Recunosc, am emoții mari, dar cred că mă voi simți ca acasă”, spune Bianca.

antena

Anda Adam vine pentru a treia oară la “Te cunosc de undeva!” și mărturisește că este foarte fericită să facă din nou parte din show-ul de la Antena 1. “Mi-am dorit să vin din nou, pentru că aici am avut parte de momente și experiențe unice, pentru că e vorba despre muncă, dar și de distracție, și pentru că rezultatul final e pe măsură. Ai așa o mare satisfacție după fiecare ediție, cum nu îți poți imagina!”, explică Anda.

antena

La rândul său, Alex Vasilache, solistul trupei „Jukebox”, spune că și-a dorit să vină, la “Te cunosc de undeva!” din mai multe motive. “Pentru că mi-a plăcut de la primele ediții, pentru că este o emisiune în care artistii fac rating cântând și dansând, pentru că mi se pare foarte interesant să intri în pielea unui alt personaj, pentru că e o provocare pentru mine și pentru că acum voi înțelege mai bine femeile și sacrificiile pe care le fac pentru noi, bărbații, atunci când merg și dansează pe tocuri”, spune el.

antena

“A fost cea mai frumoasă propunere din ultimii trei ani. Mi-am dorit tare mult să lucrez în acest proiect de la Antena 1 și m-am bucurat că producătorii au avut încredere în mine! „Te cunosc de undeva!” este sigura emisiune în care toate artele sunt combinate. Trebuie să cânți, să dansezi, să joci teatru. Am avut ocazia să le fac pe toate, dar pe rând. Acum vine momentul să le combin și îmi place asta la nebunie!”, adaugă Daniel Max Dragomir.

antena

Foarte încântat de propunere a fost și Cuza, pe numele său real Iulian-Adrian Popescu, solistul trupei “Noaptea Târziu”, și mezinul echipei. “”Te cunosc de undeva!” e printre puținele emisiuni tv la care mă uit și îmi stârnește doar chestii pozitive. În emisiunea asta te descoperi pe tine! E o provocare de fiecare dată să îți ieși din zona de confort și să faci lucruri pe care poate nu le-ai făcut niciodată în viață”, spune Cuza.

antena

În acest sezon, revin cu poftă de show, la „Te cunosc de undeva”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Și de această dată, cei doi vor susține toate momentele lor artistice în duet. “M-am bucurat mult de această nouă invitație de participa împreună cu Liviu. Toată lumea îmi cerea să revenim! Sunt pentru a patra oară la „Te cunosc de undeva!” și revin cu drag. Este emisiunea care mi-a schimbat efectiv viața, care m-a făcut să fiu apreciat și iubit”, spune Andrei.

antena

“M-am întors dintr-o vacanță cu un nebun, nea Mărin, ca să plec într-un concediu, cu un altul, Andrei Ștefănescu. Sunt singurul sănătos dintre ei! (râde) În acest sezon, ne dorim să-i binedispunem din nou pe cei aflați în fața televizorului, pentru că e bine să mai și râdem din când în când, dar și să imităm personaje serioase și sensibile. De data asta mi-e frică să-mi mai doresc vreun personaj, vreau să fiu luat prin surprindere de ruleta personajelor”, completează Vârciu.

Care sunt primii artiști pe care-i vor imita cei zece concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, în prima ediție a celui de-al unsprezecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *