Connect with us

ADPM Beauty

Tehnici de demachiere, sfaturi despre ingrijirea tenului si a parului de la Lush

Miercuri seara, in incinta magazinului Lush din Mario Plaza specialistii in beauty au reunite reprezentantii fashion & beauty la un eveniment dedicat femeilor, care se iubesc. Timp de doua ore editorii de beauty si bloggerii au avut parte de demonstratii cu produsele bio, realizate de specialistii Lush.

Publicat

pe

Tehnici de demachiere, sfaturi despre ingrijirea tenului dar si tratamente minune pentru a avea un par superb au facut parte din noul concept Lush, care isi propune sa invete femeile independente, puternice si cosmopolite sa isi “conserve” frumusetea.

Printre invitatii serii, care au fost intampinati cu sampania Schlumberger, s-au numarat si personalitati precum: Cristina Stanciulescu (publisher ringier), Carmen Seitan (owner Moschino), Alexandra Ungureanu (cantareata), Mirela Bucoviceanu (owner site molecule-f),  Bianca Voicu (GSPtv), Andra Andreescu ( fashion designer), Adela Diaconu (prezentatoare Bv.01.Ade), Anca Irina Lefter ( designer genti), Ana Maria Cornea ( stylist), George Enache (designer si stilist).

Conceptul Lush iti propune sa renunti la cosmeticele cu chimicale, oferindu-ti sansa sa iti ingrijesti corpul in cel mai natural mod. Toate produsele Lush sunt create din fructe, seminte, uleiuri esentiale si petale de flori, astfel incat sa isi poata pastra toate proprietatile, necesare organismului.

Toate produsele sunt fabricate in mare parte manual, fiind alese ingrediente dintre cele mai sanatoase pentru corpul uman.

Produsele Lush nu contin grasimi animale sau substante chimice, care afecteaza in timp pielea, alegandu-se mereu plante si seminte din zone nepoluate.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *