Connect with us

News

Teo nu mai raspunde la telefon si nici la SMS

Tatal lui Teo este ingrijorat deoarece fiica lui nu ii mai raspunde la telefon si nici la SMS de cateva zile. El crede ca Teo se simte foarte rau insa are incredere in competenta medicilor austrieci.

Publicat

pe

In urma cu doua zile va informam ca Teo Trandafir a inceput sa se simta din nou rau, externarea ei fiind amanata. Se pare ca infectia din organism a recidivat iar vedeta este la un pas de a fi operata.

Tatal el, medical Ion Uta, este insa cel mai ingrijorat. Asta pentru ca fiicaui nu ii mai raspunde la telefon si nici la SMS, asa cum obisnuia sa faca pana acum.

„Sunt amarat si trist pentru ca nu mai stiu nimic de Teo. Nu am mai vorbit cu fiica mea de cateva zile pentru ca nu mai raspunde. Am inteles ca nu mai poate vorbi si nici nu raspunde la sms-uri.

Tot ce stiu este ca se simtea bine, iar starea ei de sanatate s-a inrautatit dupa o ameliorare promitatoare. Mai multe detalii nu pot sti. Cei care stiu aceste lucruri sunt doar medicii care o ingrijesc”, a declarat Ion Uta, potrivit evz.ro.

Internata in urma unei pancreatite acute, vedeta este acum la un pas de a fi operata. Cel putin asa sustine Prof. dr Mircea Beuran, seful Clinicii de Chirurgie a Spitalului Floreasca, specialitatea chirurgie generala, doctor in stiinte medicale cu teza ”Managementul chirurgiei pancreatitei acute”. 

Advertisement

“Pseudochistul, localizat in interiorul sau in jurul pancreasului, are perete inflamator care il individualizeaza fata de tesuturile din jur. Complicatia se poate rezolva. Daca nu apar alte necroze, se asteapta maturarea peretelui, dupa care se poate incerca drenarea lichidului din acesta, dar, cel mai probabil, Teo va fi operata.

Cred ca medicii austrieci i-au facut periodic cultura de germeni din sange, urina si plamani pentru a vedea ce a dus la infectie: bacterie, fungi etc.

Daca nu, categoric vor recolta la operatie si vor trimite la analiza pentru ca impactul chirurgical asupra organismului depinde de natura germenilor. Situatia devine foarte grava daca infectia trece in hematogen si, prin sistemul sangvin, poate genera abcese secundare la plamani sau la creier”, a declarat el in urma cu doua zile.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *