Connect with us

Stiri Interne

Infidelitate? Teo si Antonio Pasarelli nu mai formeaza un cuplu!

Teo Trandafir si Antonio Pasarelli nu mai formeaza un cuplu in emisiunea de la Kanal D. Nici in viata privata, asa cum s-a speculat, iar multi cred ca de vina ar fi faptul ca italianul le-ar fi facut ochi dulci unor tinere domnisoare la o petrecere recenta.

Publicat

pe

teo-trandafir-antonio-relatie

Despre Teo Trandafir si Antonio Pasarelli s-a speculat in ultimele luni ca ar forma un cuplu. Cei doi nu au recunoscut acest lucru oficial, au pretins ca sunt amici, insa gesturile, vorbele, privirile cu subinteles, precum si fotografiile de tip paparazi aparute intre timp i-au facut pe multi sa creada ca o relatie de iubire ar exista intre ei.

Azi, Teo revine la Kanal D cu un nou sezon al emisiunii „Teo Show”, din formula careia Antonio a fost eliminat. Multi cred ca relatia lor s-a incheiat si in viata privata dupa ce, la ziua de nastere a Andrei, italianul a fost surprins facand ochi dulci unor tinere domnisoare.

teo-trandafir-antonio-relatie

Zvonurile au fost intarite si de un mesaj cu subinteles pe care Teo l-a postat pe Facebook: “Cand un barbat se uita la prea multe femei, risca sa piarda femeia care se uita doar la el”.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.