Connect with us

News

Teo sustine un curs de comunicare si dezvoltare personala la Constanta! Vedeta si-a propus sa-i invete pe oameni sa… “deranjeze”!

In perioada 5-7 aprilie, Teo Trandafir se va afla la Constanta, alaturi de echipa Training PRO, pentru a sustine o serie de cursuri de comunicare si dezvoltare personala! Aceste cursuri se adreseaza oamenilor care nu-si pot stapani emotiile, care n-au incredere in ei insisi si isi doresc cu ardoare sa invete cateva “trucuri” de comunicare.

Publicat

pe

teo-cursuri-de-comunicare

Cursurile de comunicare si dezvoltare personala, sustinute de Teo Trandafir si echipa Training PRO, continua la Constanta, in perioada 5-7 aprilie.

“Cursurile mele de comunicare si dezvoltare personala sunt, cred eu, un ajutor, un sprijin. Am intalnit de-a lungul vietii mele oameni care nu-si pot stapani emotiile, care n-au incredere in ei insisi, care au multe de spus, dar sunt impiedicati, de ei sau de ceilalti, de vremuri sau de societate, de familie chiar. Am fost educati astfel. Sa asteptam, sa nu deranjam, sa vorbim doar cand suntem intrebati”, scria Teo pe blogul ei.

Vedeta tv este extrem de incantata fiindca poate ajuta oamenii ce au probleme la capitolul comunicare, oferindu-le acestora o parte din experienta ei si, dupa cum ea insasi declara, invatandu-i sa… “deranjeze”.

“Cursurile acestea sunt o imensa bucurie pentru mine, pentru ca pot sa-i invat pe cei pe care-i am in fata sa spuna, sa comunice, sa arate, sa argumenteze, sa ‘deranjeze’! Cu tact si rabdare, ne putem face auziti. Apoi, vom fi si ascultati. Stiu ce spun si voi demonstra asta cu argumente”, adauga ea.

Persoanele interesate pot gasi mai multe informatii pe site-ul www.trainingpro.ro