Connect with us

News

Teo Trandafir ar putea fi operata in Austria

Teo Trandafir va fi mutata intr-o clinica din Austria in incercarea de a rezolva problemele cauzate de pancreatita acuta din pricina careia a fost internata de urgenta in spitalul Elias. Se pare ca medicii romani se simt depasiti de situatie si sunt necesare investigatii amanuntite si o posibila operatie.

Publicat

pe

Starea de sanatate a lui Teo Trandafir nu da semne de ameliorare chiar daca se afla sub supravegherea medicilor de la spitalul Elias de sase zile.

Se pare ca acestia se simt depasiti de situatie iar vedeta va fi in curand transferata la o clinica din Austria unde va fi supusa unor investigatii mai amanuntite si unei posibile operatii.

„Mi-a spus ca urmeaza sa plece in Austria maine dimineata (azi – n.r.). I-am spus sa fie tare, sa nu se lase, sa arate ca mai are ceva din neamul Uta in ea, dar va spun ca e cu moralul la pamant”, a declarat tatal lui Teo, dr. Ion Uta, pentru Cancan.

Teo a fost internata in spital cu diagnosticul pancreatita acuta iar aceasta afectiune poate avea complicatii periculoase ce ar necesita o interventie chirurgicala.

Se pare ca motivul agravarii starii de sanatate ar fi fost legat de un consum alimentar exagerat si de stresul acumulat in ultimele luni de cand Teo a inceput sa cocheteze cu politica.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *