Connect with us

Stiri Interne

Teo Trandafir, dezvăluirile care au atras 1 milion de telespectatori pe Kanal D

Teo Trandafir a fost urmărită marți seara de 1 milion de telespectatori la Kanal D. Nu în postura de prezentator tv, ci în postura de invitat în cadrul unei emisiuni în care a făcut dezvăluiri despre viața ei.

Publicat

pe

Teo Trandafir, dezvăluirile care au atras 1 milion de telespectatori pe Kanal D

Toată lumea o cunoaște pe Teo Trandafir în postura de prezentator tv. Marți seara însă, ea a putut fi descoperită din altă perspectivă. Cea a invitatului într-o emisiune de televiziune. Este vorba despre show-ul „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D, în cadrul căreia Teo Trandafir a vorbit deschis despre viața ei. Atât aspecte din viața personală, cât și cea profesională. Interviul a fost unul emoționant ce a strâns 1 milion de telespectatori în fața televizoarelor.

Unul dintre subiectele de interes a fost reprezentat de căsniciile vedetei TV. Teo a vorbit despre motivele ce au stat la baza divorțurilor. De asemenea, a explicat ce compromisuri nu ar face niciodată din dragoste.

„Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Odată instalată autoritatea, eu nu mai funcționez. Căsniciile mele nu vor funcționa niciodată pentru că am această cerință pentru bărbatul de lângă mine. Lasă-mă să trăiesc lângă tine, așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine. Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, unde sunt. Nu te voi întreba niciodată unde ești. Niciunul dintre partenerii mei nu a auzit de la mine întrebarea cu cine ești și unde ești. Niciodată! Dacă vrei să te întorci, bine, dacă nu, p-aci ti-e calea. Sunt mult prea bună pentru tine. Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor! Rămâi cu cine ești, cât timp dorești și întoarce-te dacă mai e cale”, a mărturisit Teo Trandafir.

La ce truc apeleaza Teo Trandafir pentru a-si mentine silueta

Deși acum duce o viață frumoasă și are succes pe plan profesional, lucrurile nu au stat întotdeauna așa. Vedeta TV a vorbit despre momentele dificile din viața ei. Momentele în care s-a confruntat cu lipsuri, dar pe care le-a depășit alături de fiica ei, Maia.

„Cred că am fost atât de săracă încât nu îmi permiteam să merg la cinematograf. Mă gândeam de două ori la asta. Preferam să îi cumpăr fiicei mele o pereche de încălțări pentru că, la un moment dat, s-a pus problema și așa. Am avut o revelație în clipa în care antrenoarea de baschet a fiicei mele m-a întrebat dacă este în regulă să îi ofere Maiei, din partea ei, o pereche de încălțări sport pentru că îi este clar că ale ei i-au rămas mici. Nu îmi dădusem seama. Și atunci am zis așa. Această situație trebuie să înceteze acum, este destul. Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldați, umăr la umăr, am trecut împreună printr-un război pe care l-am și câștigat”, a adăugat ea.