Connect with us

Stiri Interne

Teo Trandafir, invitată în podcastul Ilincăi Vandici: „Nu mă pot uita la mine la televizor!”

Teo Trandafir este invitata Ilincăi Vandici în primul episod al noului sezon din podcastul Te Ascult, unde a vorbit deschis despre omul din spatele vedetei de televiziune. În curând, Teo și Ilinca vor face echipă și pe micul ecran. Cele două vor prezenta, pe Kanal D 2, o emisiune live, plină de informație fresh și asezonată cu spontaneitate și umor : “Follow us!”

Publicat

pe

Teo Trandafir, invitată în podcastul Ilincăi Vandici: „Nu mă pot uita la mine la televizor!”

Ilinca Vandici a lansat ieri cel mai nou sezon al podcastului Te Ascult. În primul episod, invitata ei a fost Teo Trandafir. Cea alături de care, de altfel, va face echipă în curând pe micul ecran. Cele două vor prezenta împreună emisiunea ”Follow us!” pe Kanal D 2.

Toată lumea o cunoaște pe Teo Trandafir în postura de prezentator tv. Acum, însă, ea poate fi descoperită din altă perspectivă. Cea a omului din spatele vedetei de televiziune. În podcastul Ilincăi Vandici, Teo și-a deschis sufletul și a vorbit cu sinceritate despre viața ei. A dezbătut atât aspecte din viața personală, cât și cea profesională.

Deși este apreciată de milioane de telspectatori, Teo spune că ea este cel mai aprig critic al său. „Nu-mi place nimic la mine!” și ”Nu mă pot uita la mine la televizor!” sunt două dintre declarațiile care cu siguranță îi vor surprinde pe mulți.

Unul dintre subiectele dezbătute a fost cel al poveștilor de iubire trăite de-a lungul timpului de vedeta tv. Teo a vorbit despre motivele pentru care aceste relații nu au funcționat.

„De fiecare dată a fost altceva! Uneori n-a mers pentru că el era foarte… cu piciorul în prag! Alteori pentru că nu-mi era fidel! Eu nu mă prind de chestia asta cu fidelitate! Pe mine poți să mă înșeli liniștit! N-am nicio treaba! Am crezut foarte greu! Dar am ajuns să mă obișnuiesc și cu asta! Mi-a zis el! Lipsise de acasă trei zile și nu l-am întrebat nimic când s-a întors! Sunt lucruri atât de demult trecute și atât de relaxant privite acum încât am început să nu mă mai gândesc la asta”, a povestit ea.

Deși acum duce o viață frumoasă și are succes pe plan profesional, lucrurile nu au stat întotdeauna așa. Vedeta TV a vorbit despre momentele dificile din viața ei. Momentele în care s-a confruntat cu lipsuri, dar pe care le-a depășit alături de fiica ei, Maia.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *