Connect with us

News

Teo Trandafir si-a gasit o noua profesie! Iata din ce va castiga bani pe viitor!

Televiziunea a trecut, momentan, pe planul doi pentru Teo Trandafir. Vedeta a intuit o serie de modificari in legislatia romana si a urmat cursuri de specializare intr-un nou domeniu de unde sa aiba venituri sigure pe viitor. Iata despre ce este vorba.

Publicat

pe

teo-trandafir

In timp ce publicul astepta cu sufletul la gura sa o revada moderand o emisiune de divertisment, asa cum facea odinioara, Teo Trandafir a cochetat cu actoria, aparand in serialul „Pariu cu viata” de la Pro TV.

Desi s-a zvonit ca va avea pe mana un format de televiziune la Acasa TV, pana in acest moment nimic nu s-a concretizat. Astfel se face ca vedeta a decis sa se reorienteze in cariera si sa mearga pe un nou drum.

Conform www.wowbiz.ro, Teo a urmat cursuri de mediator si va incepe sa profeseze anul acesta. Vedeta a aflat din timp de schimbarile din legislatia romana si va profita de acestea pentru a avea o activitate sigura.

Mai exact, Teo va consilia persoanele aflate in conflict, care vor sa ajunga in fata judecatorului, incercand sa le convinga sa rezolve disputa pe cale amiabila.

Astfel prevede Legea Medierii care va intra in vigoare luna viitoare. Conform acesteia, cei care vor sa se dea in judecata trebuie sa treaca mai intai pe la un mediator alaturi de care sa vada daca pot rezolva conflictul mai intai pe cale amiabila inainte sa apeleze la justitie.

Postul de mediator va fi astfel, cu siguranta, unul profitabil, in conditiile in care  salile de judecata sunt din ce in ce mai pline in ultima perioada.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *