Connect with us

Stiri Interne

Teo Trandafir prezinta “Vrei sa fii milionar” in locul lui Virgil Iantu!

Concursul “Vrei sa fii milionar” revine pe sticla, de aceasta data la Kanal D, urmand a fi prezentat de Teo Trandafir. Vedeta ocupa astfel locul tinut de cel care a prezentat show-ul ani la rand, Virgil Iantu.

Publicat

pe

Teo Trandafir prezinta “Vrei sa fii milionar” in locul lui Virgil Iantu!

Formatul “Vrei sa fii milionar” a fost achizitionat de Kanal D. Concursul de cultura generala urmeaza sa fie difuzat incepand din toamna, iar scaunul de prezentator va fi ocupat de o cu totul alta vedeta decat era publicul obisnuit pana acum.

Cum Virgil Iantu, cel care a prezentat emisiunea ani la rand, are contract cu TVR pentru o emisiune concurs, la Kanal D show-ul “Vrei sa fii milionar” va fi gazduit de Teo Trandafir, anunta Paginademedia.ro. Vedeta urmeaza sa se imparta, asadar, intre emisiunea sa zilnica, Teo Show, si filmarile binecunoscutului concurs. Castingul pentru acest concurs a fost anuntat deja de Kanal D – casting.kanald.ro./

“Vrei sa fii milionar” a fost lansat in Romania in anul 2000, la Prima TV, la acea vreme fiind denumit “Vrei sa fii miliardar” si a fost prezentat de Virgil Iantu. In urma cu cativa ani, show-ul a fost mutat la Kanal D pentru cateva sezoane.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *