Connect with us

News

Teo Trandafir se reprofileaza in cariera! Iata ce face in prezent!

Teo Trandafir se reprofileaza in cariera si, pe langa televiziune, locul unde s-a remarcat si unde este inca asteptata de public, a inceput sa predea cursuri de dezvoltare personala.

Publicat

pe

Teo-Trandafir-divort

In urma cu doua luni, va informam ca Teo Trandafir a urmat cursuri de mediator si va incepe sa profeseze anul acesta. Vedeta a aflat din timp de schimbarile din legislatia romana si va profita de acestea pentru a avea o activitate sigura.

Mai exact, Teo va consilia persoanele aflate in conflict, care vor sa ajunga in fata judecatorului, incercand sa le convinga sa rezolve disputa pe cale amiabila.

Astfel prevede Legea Medierii care va intra in vigoare luna viitoare. Conform acesteia, cei care vor sa se dea in judecata trebuie sa treaca mai intai pe la un mediator alaturi de care sa vada daca pot rezolva conflictul mai intai pe cale amiabila inainte sa apeleze la justitie.

Postul de mediator va fi astfel, cu siguranta, unul profitabil, in conditiile in care  salile de judecata sunt din ce in ce mai pline in ultima perioada.

teo-trandafir-afis-cursuri

Iata ca, in prezent, Teo incepe sa predea cursuri de comunicare si dezvoltare personala la Institutul Bancar Roman. Mai exact, ii va consilia pe cei doritori cum este bine sa procedeze in viata personala si in cariera pentru a cunoaste succesul in functie de abilitatile fiecaruia.

Advertisement

„Cursul va dura in jur de 15 ore, incepe vinerea asta si se tine vineri, sambata si duminica. Va fi un curs de comunicare, adaptat mediatorilor. Insa poate veni oricine isi doreste sa invete despre acest subiect, cursul se poate adapta”, a declarat Teo, pentru Click!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *