Connect with us

ADPM Health

Totul despre terapiile cu bratarile Rudraksha! Iata ce puteri miraculoase au!

Un cuvant misterios si frumos. Rudraksha. Ce se stie despre el? Nimic. Rudraksha este insa o minune de arbore. Romanii au insa de acum posibilitatea de a afla mai multe despre beneficiile pe care le au fructele Rudraksha, ce se poarta sub forma de bratara, la incheietura mainii.

Publicat

pe

rudraksha3

Power of Rudraksha by Cozy (www.rudraksha.ro, tel: 0731.001.313) aduce in Romania stiinta ce foloseste particularitatile aranjamentelor Rudraksha si Ratna asupra unei persoane, in directia transformarii sale si a inlesnirii drumului spre succes. Aceasta stiinta capteaza puterea fructelor Rudraksha si a pietrelor semipretioase (pretioase) pentru o exploatare in totalitate a proprietatilor lor.

rudraksha2

Neeta Singhal, de la cel mai mare centru de terapii (Rudraksha Ratna Science Therapy), a conceput aceasta metodologie unica in baza invataturilor Puranas si Upanishads si a cercetarii si experientei sale de un deceniu si jumatate in acest domeniu.

rudraksha5

„Bucurandu-se de o cinstire milenara, margelele Rudra, slavite ca ’lacrimile lui Shiva’, sunt de fapt fructele unui arbore privit cu sacralitate in S-E Asiei. Forta lor, mentionata chiar in scrierile stravechi Puranas si Upanishads, utilizarea lor in cultura Budhista fiind una ancestrala. Pretuite initial pentru rugaciune, asemeni unor matanii, acestea si-au dovedit de-a lungul secolelor capacitatea de a aduce schimbari majore in vietile purtatorilor, imbunatatindu-le atat starea de sanatate, dar si comuniunea cu lumea exterioara”, povesteste Cosette, cea care a introdus in Romania terapiile Rudraksha.

rudraksha7

Rudraksha si Ratna sunt vii, prezentand puteri ce-ti pot schimba viata prin vindecarea fizica, emotionala si spirituala, de asemenea folosind influenta planetelor in favoarea purtatorilor. Actionand asupra chakrelor ce stau ca fundament pentru tranzitia de la suferinta, obstacole si confuzie, spre iubire, succes si fericire. Pentru aceasta, alegerea terapiilor cu Rudraksha si a pietrelor semipretioase (pretioase), in functie de zodie, chakre blocate si dorinte, este esentiala, dar in acelasi timp metodologia purtarii, aranjarii si combinarii lor este de asemenea fundamentala.

rudraskha7

O sesiune obisnuita de consultanta implica o intrevedere privata a terapeutului cu clientul pentru completarea unui test in vederea identificarii cauzelor problemelor acestuia, urmata de indicarea terapiilor cu Rudraksha si a pietrelor semipretioase (pretioase) potrivite, dupa caz, in colaborare cu cei de la centrul Ratna Science Therapy.

Advertisement

rudraskha

Odata ce un client va incepe sa le poarte, se va bucura de experiente pozitive din prima saptamana de la imbratisarea acestor terapii. Un numar coplesitor de 20.000 de testimoniale venite de la oameni din toate conditiile sociale dovedesc succesul acestor terapii pe planul afacerilor, carierei, educatiei si al relatiilor si interactiunilor personale. Aceasta terapie ajuta la reglarea presiunii arteriene, tratarea problemelor de piele, alergii, probleme de spate, migrene, digestie, articulatii sau chestiuni psihice, asigurand remedierea starilor depresive, fobiilor si a insomniei.

rudraksha6

Cosette purtand bratarile Rudraksha

„Din marturiile marii familii Rudraksha, schimbarile se ivesc inca din primele zile, fie prin ordonarea unui program haotic, permanent marcat de urgente neprevazute, fie printr-o gestionare mai eficienta, fara stres, a timpului si imbunatatirea puterii de concentrare, a randamentului si a odihnei. O astfel de oranduire rareori poate fi privita drept o minune, insa, de-a lungul saptamanilor, cele mai presante probleme isi gasesc o rezolvare”, mai adauga Cosette despre miraculoasele bratari.

rudraskha1

Catalin Botezatu si Cosette, purtand bratarile Rudraksha

O multime de oameni poarta deja bratarile Rudraksha, care le-au schimbat in bine vietile, iar printre acestia se numara si vedete precum Catalin Botezatu sau Raluca si Denisa de la Bambi.

Advertisement

rudraskha2

Raluca si Denisa de la Bambi poarta Rudraksha

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *