Connect with us

Stiri Interne

Terapiile cu Rudraksha, acum si in Romania!

Un cuvant misterios si frumos. Rudraksha. Ce se stie despre el? Nimic. Rudraksha este insa o minune de arbore. Romanii au insa de acum posibilitatea de a afla mai multe despre beneficiile pe care le au fructele Rudraksha, ce se poarta sub forma de bratara, la incheietura mainii.

Publicat

pe

rudraksha5

Power of Rudraksha by Cozy aduce in Romania stiinta ce foloseste particularitatile aranjamentelor Rudraksha si Ratna asupra unei persoane in directia transformarii sale spre succes. Aceasta stiinta capteaza puterea fructelor Rudraksha si a pietrelor semipretioase (pretioase) pentru o exploatare in totalitate a proprietatilor lor. Neeta Singhal, de la cel mai mare centru de terapii (Rudraksha Ratna Science Therapy), a conceput aceasta metodologie unica in baza invataturilor Puranas si Upanishads si a cercetarii si experientei sale de un deceniu si jumatate in acest domeniu.

rudraksha1

Rudraksha si Ratna sunt vii, prezentand puteri ce-ti pot schimba viata prin vindecarea fizica, emotionala si spirituala, de asemenea folosind influenta planetelor in favoarea purtatorilor. Actionand asupra chakrelor ce stau ca fundament pentru tranzitia de la suferinta, obstacole si confuzie in iubire, succes si fericire. Pentru aceasta, alegerea terapiilor cu Rudraksha si a pietrelor semipretioase (pretioase) in functie de zodie, chakre blocate si dorinte este esentiala, dar in acelasi timp metodologia purtarii, aranjarii si combinarii lor este de asemenea fundamentala.

rudraksha2

O sesiune obisnuita de consultanta implica o intrevedere privata a terapeutului cu clientul pentru completarea unui test in vederea identificarii cauzelor problemelor acestora, urmata de indicarea terapiilor cu Rudraksha si a pietrelor semipretioase (prețioase) potrivite, dupa caz, in colaborare cu cei de la centrul Ratna Science Therapy. Odata ce un client va incepe sa le poarte, se va bucura de experiente pozitive din prima saptamana de la imbratisarea acestor terapii. Un numar coplesitor de 20.000 de testimoniale venite de la oameni din toate conditiile sociale dovedesc succesul acestor terapii pe planul afacerilor, carierei, educatiei si al relatiilor si interactiunilor personale. Aceasta terapie ajuta la reglarea presiunii arteriene, tratarea problemelor de piele, alergii, probleme de spate, migrene, digestie, articulatii sau chestiuni psihice, asigurand remedierea starilor depresive, fobiilor si a insomniei.

rudraksha3

Power of Rudraksha by Cozy beneficiaza de experienta de peste un deceniu intreprinsa de catre Smt. Neeta Singhal (Neetaji) asupra proprietatilor pe care fructele Rudraksha si pietrele pretioase si semi-pretioase le exercita asupra corpului uman. Prin cunostintele de care se bucura in ariile echilibrarii chakrelor, citirii aurei, terapiilor cu Rudraksha si cu pietre semipretioase (pretioase), Neetaji a impartit aceasta stiinta in diverse terapii pentru redobandirea armoniei si sanatatii fizice si psihice.

rudraksha4 rudraksha7

Pentru a beneficia 100% de proprietatile fructelor de Rudraksha si a pietrelor semipretioase, trebuie sa luati in considerare mai multi factori precum metodologia potrivita, diagnosticarea pertinenta a problemei, autenticitatea fructelor de Rudraksha si a altor influente precum harta astrala. Power of Rudraksha by Cozy utilizeaza fructe autentice din Nepal si Indonezia, precum si reguli pentru terapii mentionate in scrieri antice (Puranas sau Upanishads), invatate la cel mai mare centru de terapii din IndiaRudraksha Ratna Science Therapy, avand franciza pentru Romania. Pentru informatii accesati site-ul www.rudraksha.ro sau tel. 0731001313.

Advertisement

rudraksha6 rudraksha8

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *