Connect with us

Stiri externe

The White Lotus, sezonul 3, se filmează în Thailanda?

Serialul The White Lotus se bucură de un foarte mare succes, astfel că încă dinainte de terminarea celui de-al doilea sezon, HBO a dat undă verde echipei de producție pentru realizarea celui de-al treilea. Se filmează în Thailanda?

Publicat

pe

The White Lotus, sezonul 3, se filmează în Thailanda?

După terminarea sezonului doi din The White Lotus, fanii îl așteaptă acum pe cel de-al treilea. Serialul a debutat cu primul sezon în iulie 2022, în vreme ce al doilea a fost lansat în octombrie 2022. Nu se știe exact dacă producția pentru sezonul trei a început deja. Presa internațională speculează însă că acesta ar putea fi lansat undeva la finele acestui an.

Unde se va desfășura acțiunea în sezonul trei?

Mai multe surse au confirmat pentru Variety că filmările se vor desfășura în Thailanda. Reprezentanții HBO nu au confirmat încă aceste informații.

Creatorul serialului, Mike White, a sugerat că al treilea sezon va aduce personajele într-o locație nou-nouță.

Advertisement

„Tocmai am încheiat sezonul doi, așa că este greu să ne gândim deja la cel de-al treilea. Dar dacă am face-o, cred că ar fi distractiv să mergem poate pe un cu totul alt continent. Ceva nebunesc, ar fi distractiv”, spunea el în urmă cu ceva timp.

Mai există o serie de zvonuri conform cărora acest nou sezon The White Lotus ar putea fi filmat la Tokyo. Rămâne de văzut cum vor sta lucrurile în momentul în care producătorii vor face un anunț oficial.

Despre ce va fi sezonul 3 din The White Lotus?

Creatorul show-ului a declarat, în interviuri, faptul că noul sezon se va concentra asupra ideii de moarte.

„Primul sezon a avut în centru banii, iar apoi al doilea sezon sexul și cred că al treilea sezon va fi o privire satirică și amuzantă asupra morții, religiei și spiritualității”, a spus el.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *