Connect with us

Stiri Interne

Theo Rose, mamă pentru a doua oară?

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar în urmă cu aproape un an au devenit fericiții părinți ai unui băiețel pe nume Sasha. Își doresc și cel de-al doilea copil? Iată ce spune artista!

Publicat

pe

Theo Rose, mamă pentru a doua oară?

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. După ce s-au cunoscut la castingul pentru serialul Clanul, cei doi s-au îndrăgostit treptat. Relația lor a evoluat frumos și foarte rapid, iar în vara anului trecut au devenit pentru prima oară părinți.

Alături de micuțul Sasha, ei formează acum o familie fericită, chiar dacă relația nu este încă oficializată în acte.

Așa cum era de așteptat, rolul de mamă a venit cu multe schimbări în viața lui Theo. Totuși, băiețelul ei este atât de cuminte, încât a făcut-o să își dorească și un al doilea copil.

Invitată în emisiunea Vorbește Lumea de pe Pro TV, artista a vorbit despre perioada frumoasă pe care o traversează. De asemenea, despre planurile de viitor în ceea ce privește o nouă sarcină.

„Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine. Eu am zis să îmi mai dau totuși puțin timp. Să mai crească puțin băiatul, să ne putem înțelege cu el. Apoi, să dea Dumnezeu! Anghel ar vrea și acum. Mă ajută. Se implică activ în creșterea lui Sasha”, a declarat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *