Connect with us

Stiri Interne

Theodor Andrei nu a impresionat la Eurovision. Nu a trecut de semifinală! VIDEO

Theodor Andrei nu a impresionat la Eurovision și nu a reușit să se califice în marea Finală care se va desfășura la Liverpool sâmbătă, 13 mai 2023. Reprezentantul României a interpretat în semifinala de ieri o versiune puțin diferită a piesei D.G.T. (Off and on).

Publicat

pe

Theodor Andrei nu a impresionat la Eurovision. Nu a trecut de semifinală! VIDEO

Theodor Andrei a urcat ieri pe scena Eurovision de la Liverpool. Reprezentantul României a intrat cu numărul trei în cea de-a doua semifinală a concursului. El a interpretat în Marea Britanie o versiune puțin diferită a piesei D.G.T. (Off and on), compoziție proprie.

Un număr de 16 piese au intrat ieri în concurs, dintre care doar 10 au trecut mai departe, în Finală. Din păcate, artistul din România nu se numără printre ele.

Pentru semifinala de ieri, Theodor a făcut câteva mici schimbări la piesa cu care s-a prezentat în concurs. Este vorba despre un intro acustic și o linie melodică ușor diferită de cea prezentată în cadrul Selecției Naționale. El a fost însoțit pe scenă de o singură dansatoare ce și-a făcut apariția pe finalul piesei.

Se pare că previziunile caselor de pariuri s-au adeverit, iar România nu a reușit să impresioneze și să treacă în Finală. Cota țării noastre era de sub 1%. În schimb, favorită pentru a câștiga ediția din acest an este Loreen, reprezentanta Suediei, cu piesa Tattoo.