Connect with us

Stiri externe

Timothee Chalament, intervievat de Harry Styles

Timothee Chalament si Harry Styles s-au intalnit si au realizat un interviu de exceptie, in care tanarul actor discuta despre faptul ca reprezinta o noua imagine a masculinitatii la Hollywood, care a evoluat in timp.

Publicat

pe

Tanarul de 22 de ani si cel mai charismatic barbat al pop-ului s-au intalnit si au realizat un interviu sincer, fara perdele.

Starul din “The Call Me By Your Name” a recunoscut ca la inceput nu a vrut sa isi acorde prea mult credit pentru faptul ca este perceput ca noua imagine de masculinitate de la Hollywood. Insa considera si vrea sa promoveze ideea ca nu trebuie sa arati intr-un anumit fel ca sa fi un exemplu al masculinitatii.

“Vreau sa va spun ca puteti fi orice si oricine va doriti voi sa fiti. Nu exista o notiune specifica, o masura anume de pantaloni, un tricou, o anume afectivitate, un fel de a ridica din sprancene sau o dependenta de droguri care sa va faca sa fiti vazuti ca fiind parte a masculinitatii.” – a explicat Thimothee

In timpul discutiei, Harry Styles si-a deschis sufletul in fata lui Timothee si i-a povestit ca a crescut doar cu mama si cu sora sa, astfel ca i-a lipsit cu desavarsire un model masculin in dezvoltarea sa ca persoana. Acesta a mai adaugat ca numai in ultimii doi ani a devenit multumit si impacat cu felul sau de a fi.

“Cred ca exista atat de multa masculinitate in a-ti permite sa fii vulnerabil, feminin si sunt foarte confortabil cu acest lucru.” – a spus Harry Styles

Artistul a mai adaugat ca masculinitatea se regaseste in multe alte lucruri precum in muzica, in scris si in a fii deschis cu ceilalti. Harry a mai completat cu faptul ca are mai multa incredere in el atunci cand isi permite sa fie vulnerabil.

In urma acestei conversatii sincere, Timothee a spus ca spera ca baietii si fetele sa inteleaga ca a fi vulnerabil nu este o slabiciune.

Intrebat despre ultimul sau film, Beautiful Boy, Thimothee a spus ca a fost unul greu, dur si ca la final l-a lasat secatuit si devastat.

Timothee il interpreteaza pe Nic Sheff, fiul cel mic al lui David Sheff (Steve Carell) care se lupta cu dependenta de droguri. In filmul care va fi lansat in curand, povestea jongleaza intre momentele frumoase si fericite petrecute de tatal cu fiul sau, cu momentele zdrobitoare care urmeaza apoi din cauza dependentei de droguri.

Beautiful Boy este un film neobisnuit de realist despre dependenta de droguri vazuta prim prisma unei familii.