Connect with us

News

Tina Turner renunta la America pentru a deveni cetatean elvetian

Celebra Tina Turner este pe cale sa-si predea pasaportul americam si sa devina cetatean elvetian. Artista s-a nascut in Tennesse, dar inca din 1995 locuieste in Kuesnacht, un orasel din apropierea Zurich-ului.

Publicat

pe

tina-turner-cetatenie

Tina Turner a inaintat o petitie catre autoritatile loale, cerand sa i se acorde cetatenia elvetiana. Dorinta ei este aproape de a se transforma in realitate, iar Tina va deveni rezident legal al Elvetiei de indata ce functionarii federali si de stat ii vor semna cererea.

Purtatorul de cuvant al vedetei, Karin Rhomberg, a declarat pentru ziarul local „Zuerichsee-Zeitung” faptul ca „Tina Turner va renunta la cetatenia americana pe care o are in prezent”.

Se preconizeaza ca formalitatile vor fi gata pana spre finele anului in curs.

Tina Turner a vorbit adesea cu mult drag vis-a-vis de natiunea europeana.

„Sunt extrem de fericita in Elvetia si ma simt acasa aici. Nu-mi pot imagina un loc mai bun in care as putea sa locuiesc”, a declarat ea publicatiei „Blick”.

Diva nu este singura celebritate care s-a hotarat sa renunte la cetatenia tarii sale native.

Gerard Depardieu a devenit cetatean rus dupa ce a criticat aspru sistemul politic din Franta. Actorul era nemultumit de proiectele de lege care vizau marirea taxelor pentru cei mai bogati dintre locuitorii tarii.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *