Connect with us

News

Mireasa la 73 de ani! Tina Turner s-a maritat cu Erwin Bach, dupa 27 de ani de relatie!

Tina Turner si partenerul ei din ultimii 27 de ani, omul de afaceri Erwin Bach, s-au casatorit la inceputul acestei saptamani in cadrul unei ceremonii private desfasurate pe malul Lacului Zurich. Petrecerea va avea loc in acest weekend, la casa lor din Kusnacht, acolo unde Tina locuieste de mai bine de 15 ani.

Publicat

pe

tina-turner-erwin-bach

La 73 de ani, Tina Turner s-a maritat pentru a doua oara. De aceasta data, Tina a ajuns la altar alaturi de omul de afaceri Erwin Bach, 57 de ani, cu care s-a cunoscut inca din anul 1985.

Cei doi si-au unit destinele in urma cu cateva zile, in cadrul unei ceremonii private desfasurate pe malul Lacului Zurich din Elvetia, urmand ca in acest weekend sa organizeze o petrecere cu tema budista, la care sunt invitati sa participle 120 de oaspeti din intreaga lume.

tina-erwin

Printre invitatii de seama se numara David Bowie, Sade si Oprah Winfrey, iar Tina va purta o rochie de mireasa create de Giorgio Armani.

tina-ike-turner

                                                 Tina si Ike Turner, in 1975

Aceasta este a doua casatorie pentru Tina, care a fost maritata vreme de 14 ani cu Ike Turner, alaturi de care a cunoscut faima in anii 1960. Au divortat in anul 1978, iar Tina a lansat ulterior o biografie in care a dezvaluit ca a fost agresata fizic in timpul mariajului cu Ike.

Advertisement

Cantareata si actualul ei sot s-au cunoscut in anul 1985 la o petrecere EMI, iar dupa un an de prietenie platonica au dus relatia la un alt nivel. Cei doi formeaza un cuplu din anul 1986.

Tina are doi copii: Craig ( nascut in 1958, in urma relatiei ei cu saxofonistul Raymond Hill) si Ronald (singurul ei copil cu Ike).

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *